Ultimele zile de inscriere la a sasea editie a Conferintei Internationale „Perspective ale Dreptului Afacerilor in Mileniul al Treilea”

CONFERINTA INTERNATIONALA „PERSPECTIVE ALE DREPTULUI AFACERILOR IN MILENIUL AL TREILEA”, – editia a VI-a, va avea loc in 25-26 NOIEMBRIE 2016 – ASE Bucuresti.

Ultimele zile de înscriere

Termene limita

– 10 noiembrie 2016: trimiterea formularului de participare Formularul de participare poate fi completat fie cu titlul si rezumatul lucrarii care va fi sustinuta la Conferinta, fie cu optiunea de a asista la dezbateri, fara inregistrarea unei lucrari stiintifice. Completează aici formularul de participare la Conferinta.

– 15 noiembrie 2016: trimiterea textului integral al lucrarii stiintifice in limbile romana si engleza. Autorii pot beneficia de serviciul de traducere in limba engleza a lucrarii inscrise la conferinta.

– 18 noiembrie 2016: confirmarea lucrarilor care vor fi sustinute in cadrul Conferintei.

– 20 noiembrie 2016: plata taxei de participare.

 Tematica conferintei

Conferinta este o platforma de dezbateri juridice care examineaza dezvoltarile recente si perspectivele de evolutie ale dreptului afacerilor. In cadrul Conferintei pot fi sustinute lucrari din toate domeniile stiintelor juridice, care vor fi inscrise, în functie de continutul lor, intr-una dintre cele trei sectiuni: I. Drept public; II. Drept privat; III. Dreptul Uniunii Europene. Drept internațional.

La Conferinta se pot inscrie atat persoane care doresc sa sustina o lucrare stiintifica, cat si persoane care  doresc doar sa audieze dezbaterile.

Participantii au oportunitatea de a inscrie o a doua lucrare stiintifica platind o taxa suplimentara.

**TOȚI AVOCAȚII PARTICIPANȚI LA CONFERINȚĂ VOR PRIMI 20 DE PUNCTE DE PREGĂTIRE PROFESIONALĂ.

Locul de desfasurare

Conferinta va avea loc in Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Invitati la festivitatea de deschidere

In deschiderea Conferinței vor lua cuvântul :

– prof. univ. dr. Nicolae Istudorrectorul Academiei de Studii Economice din București
– prof. univ. dr. Mircea Duțudirector al Institutului de Cercetări Juridice al Academiei Române
– prof. univ. dr. Flavius-Antoniu Baiasdecanul Facultăţii de Drept din cadrul Unversităţii din Bucureşti
– prof. univ. dr. Ştefan Deaconupreşedinte al Curţii de Arbitraj Comercial Internaţional de pe lângă Camera de Comerţ şi Industrie a României

– avocat dr. Gheorghe Floreapreședintele Uniunii Naționale a Barourilor din România

– Andrei Cristeadirector Revista Română de Consultanţă şi Legal Marketing

Moderator

– prof. univ. dr. Camelia StoicaAcademia  de Studii Economice din București

 Publicatii

Toate lucrarile sustinute in cadrul Conferintei se vor regasi intr-una din urmatoarele publicatii:

– în revista Juridical Tribune – Tribuna Juridică, singura revistă de științe juridice din România indexată în THOMSON REUTERS MASTER JOURNAL LIST.

– în volume in limba engleza publicate de edituri cu prestigiu international in domeniul stiintelor sociale: Cambridge Scholars Publishing, Peter Lang International Academic Publishers

– în reviste partenere ale Conferinței indexate in baze de date internationale recunoscute pentru domeniul stiintelor juridice (Scopus, Ebsco, HeinOnline, CEEOL, ProQuest, SSRN): International Journal of Business Governance and Ethics, Acta Juridica Hungarica, Tribuna Juridica, Dreptul, Revista de Drept Public, European Review of Public Law, Central and Eastern European Legal Studies, Perspectives of Business Law Journal.

Reduceri de la taxele de participare

– Membrii universităților/instituțiilor/firmelor partenere ale Societatii de Științe Juridice și Administrative beneficiaza de o reducere intre 15 si 20% din taxa de inscriere. Pentru a vedea lista universităților/instituțiilor/firmelor partenere clic aici.

Societatea de Științe Juridice și Administrative este deschisă în vederea încheierii de noi parteneriate cu universități și organizații științifice și profesionale pentru promovarea excelentei in cercetarea academica.

– Membrii Societatii de Științe Juridice și Administrative beneficiaza de o reducere de cca. 25% din taxa de inscriere la toate evenimentele organizate de Societate.

– Daca doriti sa dobanditi calitatea de membru in Societatea de Științe Juridice și Administrative clic aici

Presedintele Comitetului de organizare

conferentiar univ. dr. Cătălin-Silviu SĂRARU