Victorie decisiva la CAB. Tuca Zbarcea & Asociatii obtine iesirea din insolventa a Carrefour

Firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a obtinut, la Curtea de Apel Bucuresti, iesirea din insolventa a Carrefour Romania. Decizia prin care CAB  a respins ca neintemeiata cererea de deschidere a procedurii insolventei impotriva operatorului de hipermarketuri este definitiva si irevocabila.

Admite apelul. Schimba in tot sentinta apelata in sensul ca respinge ca neintemeiata cererea de deschidere a procedurii insolventei. Respinge ca ramasa fara obiect cererea de suspendare a executarii sentintei apelate. Respinge ca neintemeiata interventia in interesul intimatei. Definitiva. Pronuntata in sedinta publica azi 24.04.2014”, arata decizia CAB.

Echipa de avocati care a reprezentat Carrefour Romania in acest proces a fost condusa de catre Robert Rosu (foto), Partener si unul dintre coordonatorii departamentului de litigii al Tuca Zbarcea & Asociatii.

La inceputul acestui an, avocatii TZA au obtinut pentru Carrefour, tot la Curtea de Apel Bucuresti, suspendarea procedurii de intrare in insolventa. Despre succesul respectiv al TZA puteti citi mai multe aici.

La finalul lui 2013, Tribunalul Bucuresti a aprobat, la cererea producatorului de scutece GSL Logistic, intrarea in insolventa a Carrefour Romania. Despre acest subiect puteti citi mai multe aici.