International Law Office (ILO) premiaza pentru prima data excelenta profesionala a unui avocat colaborator din Romania

Dana Blaer (foto), Avocat Senior in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii, a primit distinctia „Client Choice”/ILO ca urmare a implicarii in proiectele firmei in domeniul dreptului societar si comercial. Ea este primul avocat non-partener din Romania care castiga un asemenea trofeu.

Prestigiosul ghid international International Law Office (ILO) si portalul juridic Lexology au facut publice rezultatele „Client Choice Guide – International”, o ampla analiza a celor mai apreciati avocati de catre consilierii juridici. Studiul a luat in calcul criterii precum calitatea serviciilor prestate, simtul comercial, transparenta cu privire la onorariile practicate, promptitudinea in comunicarea cu clientii, etc.

Din Romania, avocata Dana Blaer a fost desemnata castigatoare unica in categoria Drept societar/Comercial (General Corporate), urmare a optiunii exprimate de subiectii intervievati. Dana Blaer are o experienta juridica de 11 ani, facand parte din echipa Tuca Zbarcea & Asociatii din anul 2005. Specializata in drept societar si comercial, precum si fuziuni si achizitii si dreptul proprietatii intelectuale, ea a fost promovata Avocat Senior in 2013.

Premiul „Client Choice”/ILO este o recunoastere a aportului Danei in proiecte de anvergura ale firmei: „Aceasta distinctie ma obliga si mai mult, este o bucurie si o onoare sa fiu inclusa pe lista castigatorilor din acest an si le multumesc pe aceasta cale atat clientilor care m-au recomandat, cat si International Law Office (ILO)”, a precizat Dana Blaer.

Avocata din Romania este singurul colaborator al unei firme de avocatura care a castigat un asemenea premiu. Potrivit reprezentantilor Tuca Zbarcea & Asociatii, succesul Danei evidentiaza calitatile profesionale remarcabile ale echipei in ansamblu, o echipa de avocati valoroasa si puternica in toate esaloanele ierarhice.

Trofeul „Client Choice”/ILO ajunge pentru a doua oara la echipa Tuca Zbarcea & Asociatii, dupa ce in 2014 avocata Silvana Ivan a fost recunoscuta pentru expertiza in domeniul Pietelor de Capital, fiind singurul partener din Romania evidentiat in aceasta arie de practica. In urma sondajului din acest an, sapte avocati romani au fost desemnati castigatori ai Client Choice Award, trofeele fiind acordate in cadrul unei ceremonii in data de 19 februarie la Londra. Potrivit organizatorilor, anul acesta au fost selectati 414 avocati din 68 de jurisdictii.