TZA, in acordul dintre Vodafone si Orange

Firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat Vodafone Romania in incheierea unui acord cu Orange Romania vizand partajarea infrastructurii fizice de retea.

O echipa de avocati a oferit servicii de asistenta juridica pentru definirea, structurarea si implementarea cadrului contractual necesar incheierii de catre Vodafone Romania a unui acord cu Orange Romania in vederea partajarii infrastructurii fizice asociate retelelor de comunicatii ale celor doua companii.

Proiectul a presupus o analiza extinsa a cadrului de reglementare in multiple arii de drept si definirea mecanismelor optime prin care sa se asigure implementarea cu succes a acordului intentionat de Vodafone Romania si Orange Romania. Problematica juridica a acoperit aspecte de drept comercial si societar, dreptul concurentei, comunicatii electronice, drept imobiliar si aspecte financiare.

Tuca Zbarcea & Asociatii a alocat o echipa extinsa de profesionisti, coordonata de catre Raluca Vasilache, Partener si Anca Jurcovan, Managing Associate. Alaturi de acestia, un rol insemnat in derularea tuturor etapelor proiectului l-au avut si Vlad Cercel, Horia Ispas, Andreea Oprisan, Dana Blaer, Raluca Sanucean (Tuca Zbarcea & Asociatii) si Alexandru Cristea (Tuca Zbarcea & Asociatii Tax).

Tuca Zbarcea & Asociatii va continua sa ofere servicii de asistenta juridica Vodafone Romania si pe parcursul perioadei de implementare a acordului cu Orange Romania.