TZA, avocatii cu cele mai multe voturi in ghidul american Best Lawyers

Tuca Zbarcea & Asociatii (TZA) este firma de avocatura care a obtinut cele mai multe voturi la editia din acest an a ”Best Lawyers in Romania”, potrivit editorilor ghidului american. Avand cel mai mare numar de experti inclusi in lista avocatilor din Romania (13), TZA domina in arii de practica precum Antitrust, Arbitraje si mediere, Drept societar si comercial, Energie, Fuziuni si achizitii, Drept imobiliar.

„Dupa locurile fruntase pe care le-am obtinut in recentele clasamente ale Chambers Europe si Legal 500, numarul mare de voturi concretizat in cele 13 listari ale avocatilor nostri legitimeaza pozitia de top a Tuca Zbarcea & Asociatii in principalele domenii ale avocaturii de afaceri. Ne bucura aceasta noua recunoastere a expertizei noastre, cu atat mai mult cu cat are la baza recomandarile comunitatii juridice, colegilor nostri avocati”, a declarat Gabriel Zbarcea (foto), Managing Partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.

Avocatii Tuca Zbarcea & Asociatii desemnati printre cei mai buni avocati din Romania sunt:  Florentin Tuca, Gabriel Zbarcea, Stefan Damian, Cornel Popa, Sorin Vladescu, Razvan Gheorghiu-Testa, Ciprian Dragomir, Robert Rosu, Levana Zigmund, Raluca Vasilache, Dan Borbely, Irina Moinescu – toti Parteneri ai firmei, precum si Mihaela Maxim, Avocat colaborator coordonator. 

„Best Lawyers in Romania”, editia 2012, prezinta lista celor mai buni avocati in 18 domenii de practica in baza nominalizarilor si voturilor confratilor cu privire la abilitatile profesionale ale avocatilor propusi. Metodologia utilizata de editorii ”Best Lawyers in Romania” confera consistenta si transparenta procesului de evaluare, includerea in ghid facandu-se in functie de numarul de voturi adunat in partea avocatilor respondenti.