Tudorel Toader demisionează din funcția de Ministru al Justiției

Ministrul justiției (MJ), Tudorel Toader, a anunțat joi dimineață că demisionează din funcție, din spirit de solidaritate pentru membrii Guvernului, se arată într-un mesaj postat chiar de MJ pe pagina de Facebook.

„Exprimând deplina solidaritate cu membrii Guvernului, am depus demisia mea din demnitatea de Ministru al Justiției!„,  scris Tudorel Toader pe Facebook.

Deși miercuri seară a anunțat că nu demisionează din funcția de MJ, Tudorel Toader a luat această decizie joi dimineață. Cu doar o zi înainte să ia această hotărâre, MJ declara că nu are ce să își reproșeze, pentru că este în grafic cu toate termenele din programul de guvernare, informează Hotnews.

Mai mult, Tudorel Toader precizat că guvernul Grindeanu și-a pierdut pilonul politic, dar încă se bazează pe cel juridic.

“Un guvern, indiferent în ce etapă funcționează, are două componente, se sprijină pe doi piloni. Un pilon politic, sprijinul coaliției majoritare și un pilon juridic pe care il conferă Parlamentul”, a spus ministrul justiției.

În ciuda, acestor declarații, Tudorel Toader și-a anunțat demisia, joi dimineață, prin intermediul rețelelor de socializare.

 

mesaje tudorel toader