Țuca Zbârcea și Asociații, parteneri la Maratonului Olteniei

Țuca Zbârcea și Asociații sustine, in calitate de partener, Maratonul Olteniei, eveniment sportiv de Trail Running si MTB Cross-country, cu scop caritabil.

Maratonul Olteniei, powered by CEZ România, pune pentru al 6-lea an consecutiv Râmnicu Vâlcea pe harta marilor competiţii de MTB şi alergare montană şi lansează sportivilor amatori invitaţia de a-şi rezerva în agendă datele de 25 august şi 26 august pentru o porţie de energie şi adrenalină. Înscrierile încep la 1 martie 2018 pe site-ul maratonulolteniei.ro.

La ediţia din 2018, iubitorii de sport în aer liber îşi vor putea testa rezistenţa pe traseele antrenante de MTB Cross-country și Trail Run. Startul competițiilor va avea loc în Parcul Zăvoi din Râmnicu Vâlcea, iar organizatorii au pregătit multe surprize și noutăți care explorează noi tehnologii, precum și cele mai noi atracții în domeniul evenimentelor sportive.

Până atunci, amintim câteva dintre cifrele magice ale Maratonului Olteniei în 2017:
574 de participanți
15.000 euro donați Centrului de Transfuzii Sangvine Vâlcea
85 de competitori angajați ai Grupului CEZ în România
43 de competitori angajați ai partenerilor Maratonului
96 de voluntari angajați ai Grupului CEZ în România

„În cele cinci ediții de până acum, Maratonul Olteniei a îmbinat perfect promovarea unui stil de viață sănătos și echilibrat cu o cauză nobilă, din comunitatea locală. Aceste repere rămân prioritățile noastre și în 2018. Rețetei de succes îi vom adăuga, însă, noi ingrediente: pregătim premiere și surprize participanților, astfel încât Maratonul Olteniei să rămână evenimentul sportiv preferat de amatorii de sport, desfășurat într-un cadru natural spectaculos.” – Martin Zmelik, CEO CEZ România.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here