Tuca Zbarcea si Asociatii in cea mai importanta tranzactie de la inceputul anului

Ringier, unul dintre cele mai mari grupuri media internationale care opereaza in tara, a achizitionat pachetul majoritar de actiuni al Imobiliare.ro, cel mai mare si cunoscut portal de imobiliare pe plan local. Tuca Zbarcea & Asociatii a oferit servicii de asistenta juridica cumparatorului, prin intermediul unei echipe coordonate de Dragos APOSTOL (foto), Partener al Tuca Zbarcea & Asociatii, alaturi de alti cinci specialisti in fuziuni si achizitii din cadrul firmei de case de avocatura.

Achizitia va diversifica si intari portofoliul digital detinut de Ringier in Romania. Achizitia Imobiliare.ro de catre Ringier Romania este parte a procesului de implementare a strategiei globale Ringier de extindere treptata a business-ului digital, transmite compania. Astfel ca, prezenta Imobiliare.ro in portofoliul Ringier Romania va genera sinergii cu celelalte activitati desfasurate in tara noastra, contribuind astfel la dezvoltarea lor.

In vederea achizitionarii Imobiliare.ro, Ringier Romania a cumparat de la fostii proprietari 87% din actiunile Realmedia Network S.A. –  Broadhurst Investments Limited, Kurt Götz si managementul Imobiliare.ro. Actuala echipa de management Imobiliare.ro detine in continuare un pachet minoritar de actiuni si va continua sa-si desfasoare activitatea in cadrul companiei.

Achizitia Imobiliare.ro este un pas inainte in demersul nostru sistematic de a transforma si digitaliza afacerea noastra in toate pietele pe care le servim, inclusiv in Europa de Est. Multumita acestei tranzactii, Ringier detine acum atat portalul numarul 1 in recrutarea online din Romania cat si cel mai mare portal de imobiliare din tara”, a declarat  Marc Walder, CEO Ringier AG.

Grupul Ringier este prezent in Romania inca din 1992. In prezent, Ringier Romania are peste 400 de angajati si este unul dintre cei mai mari publisheri internationali din tara. Ringier Romania opereaza peste 30 de produse print si online, precum tabloidul Libertatea sau editia romaneasca ELLE, cea mai bine vanduta revista de moda din lume.

ecaterina.virgolici@lhm.ro