Țuca Zbârcea și Asociații a asistat FRF, în dosarul dezafilierii Universității Craiova

Țuca Zbârcea și Asociații a făcut parte din echipa de avocați care a asistat Federația Româna de Fotbal (FRF) în dosarul dezafilierii Universității Craiova, în urma căruia instanța a achitat FRF, se arată într-un comunicat de presă publicat joi, de către FRF.

Alături de avocatul Dan Cristea, Managing Associate Țuca Zbârcea și Asociații, FRF a mai fost asistată de avocatul Alexandru Florin Chiciu(Cabinet individual de avocat Chiciu Alexandru Florin) și avocat Doru Trăilă (TAMC – Attorneys at law).

FRF a ținut să mulțumească tuturor apărătorilor legali care au luat parte la acest proces.

„FRF mulțumește apărătorilor legali din acest proces, avocat Dan Cristea (“Țuca Zbârcea & Asociații”), avocat Alexandru Florin Chiciu (“Cabinet individual de avocat CHICIU Alexandru Florin”) și avocat Doru Trăilă (“TAMC – Attorneys at law”) în urma căruia Federația a fost achitată de instanță”, se arată în comunicat.

Magistraţii Curţii de Apel Bucureşti au decis, joi, achitarea foștilor șefi ai fotbalului românesc, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir, cu menținerea sechestrului. Aceeași decizie a fost luată și în cazul Ligii Profesioniste de Fotbal (LPF). Decizia Curții de Apel București este definitivă.

La data de 13 iunie 2016, Mircea Sandu și Dumitru Dragomir au fost condamnați la câte trei ani de închisoare cu suspendare și obligați să plătească fiecare 80.000 de lei amendă penală. LPF și FRF au primit o amenda penală de câte 370.000 lei.