Tuca Zbarcea & Asociatii Tax isi extinde echipa de consultanti fiscali

Tuca Zbarcea & Asociatii Tax a anuntat cooptarea lui Ion Capdefier(foto) in echipa de consultanti fiscali. Acesta va activa in cadrul TZA Tax in calitate de consilier of-counsel si se va implica in dezvoltarea practicii diviziei de consultanta fiscala.

Ion Capdefier are o experienta de peste 35 de ani in domeniul economic dintre care peste 20 de ani in domeniul fiscal in calitate de director general in Ministerul Finantelor Publice si ANAF.

In perioada 1993-2010, Ion Capdefier a ocupat functia de Director General in cadrul Directiei Generale de Solutionare a Contestatiilor din Ministerul Finantelor Publice si ANAF. Intre 1990-1993, el a fost Inspector in cadrul Directiei Generale de Solutionare a Contestatiilor din Ministerul Finantelor Publice si a activat ca Economist in cateva intreprinderi bucurestene timp de 14 ani.

„Experienta vasta a domnului Ion Capdefier in domeniul fiscal in institutiile statului va fi cu siguranta un atu important pentru clientii nostri, care vor beneficia de solutii concrete privind gestionarea sarcinilor fiscale si o perspectiva clara asupra diverselor probleme de procedura fiscala ce pot aparea in relatia contribuabililor cu institutiile statului”, a declarat Alexandru Cristea, Tax Partner in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii Tax.  
 
Tuca Zbarcea & Asociatii Tax a fost infiintata in martie 2012 si este divizia specializata in acordarea de servicii de consultanta fiscala ce opereaza ca entitate afiliata firmei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii.