Țuca Zbârcea & Asociații rămâne cea mai bine cotată casă de avocatură din România în directorul Legal 500, ediția 2024

Comunicat de presă

Țuca Zbârcea & Asociații ocupă prima poziție într-un număr record de arii de practică iar nu mai puțin de trei dintre Partenerii firmei sunt incluși în elita Legal 500 „Hall of Fame” a avocaților apreciați de clienți pentru realizările profesionale remarcabile.

Țuca Zbârcea & Asociații conduce clasamentul firmelor de avocatură din România în ediția 2024 a directorului britanic Legal 500 EMEA, având cele mai multe locuri fruntașe în ariile de practică supuse analizei.

Astfel, firma ocupă 12 poziții în Band 1 în ariile: Fuziuni și achiziții/Drept societar și comercial; Drept financiar-bancar; Litigii și arbitraje; Dreptul muncii; Energie și resurse naturale; Dreptul concurenței; Proprietate intelectuală; PPP și achiziții publice; Drept imobiliar; Restructurare și insolvență; Taxe; Telecom, media și tehnologie (TMT).

De asemenea, expertiza firmei a fost evidențiată și în domeniile Dreptul aplicabil industriei jocurilor de noroc/Gambling și Dreptul penal al afacerilor/ White-collar crime.

Peste 40 de avocați și consultanți fiscali din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații și Țuca Zbârcea & Asociații Tax au fost cotați drept „Leading Individuals”, „Next Generation Partners” și „Rising Stars” sau au fost menționați în cuprinsul editorialului analiștilor Legal 500 ca având un rol cheie în cadrul echipelor („Other Key Lawyers”).

Nu în ultimul rând, trei dintre avocații Parteneri din cadrul Țuca Zbârcea & Asociații, și anume Robert Roșu, Răzvan Gheorghiu-Testa și Cătălin Băiculescu sunt considerați a face parte din elita „Hall of Fame” a avocaților aflați în vârful ierarhiei profesionale.

Potrivit clienților intervievați de editorii Legal 500, avocații Țuca Zbârcea & Asociații „s-au dovedit a fi extrem de perspicace, înțelegând în mod corespunzător toate aspectele de fapt și de drept relevante și demonstrând pricepere și expertiză”. De asemenea, un alt client a apreciat faptul că firma deține „o echipă cu bun simț, cu inițiativă, orientată către nevoile clientului, bine organizată și foarte promptă, cu atitudine profesionistă și pozitivă”. Pentru alți clienți ai Țuca Zbârcea & Asociații, „sfaturile primite au fost întotdeauna la obiect, pur și simplu impecabile”, echipa fiind formată din „profesioniști dedicați, strategi desăvârșiți, cu excelente aptitudini de comunicare scrisă și orală, preocupați să obțină rezultatul dorit, în același timp dornici să evolueze constant”.

Ediția 2024 a directorului britanic Legal 500 EMEA, lansată recent, reprezintă o radiografie detaliată a activității celor mai importante firme de avocatură din Europa, Orientul Mijlociu și Africa, fiind totodată un reper și în ceea ce privește cei mai abili și de succes avocați din aceste regiuni.