Tuca Zbarcea & Asociatii, premiata pentru stilul de management

Firma de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii a castigat premiul „Best Managed Workplace” in cadrul ceremoniei MPF European Leadership Awards 2012 organizata de Managing Partners’ Forum la Londra. TZA a acumulat cel mai mare punctaj in urma voturilor angajatilor.

Tuca Zbarcea & Asociatii a fost recunoscuta drept cea mai apreciata firma de avocatura din Romania in ceea ce priveste stilul de management, fiind singura din Europa de Est care a castigat un premiu in cadrul ceremoniei anuale a Managing Partners’ Forum dedicata firmelor de avocatura si de consultanta.

Casa de avocatura s-a remarcat prin caracterul vizionar al stilului de management, excelenta operationala, excelenta in relatiile cu clientii, performanta financiara si notorietatea brandului de angajator.

La egalitate cu Tuca Zbarcea & Asociatii, LABLAW Italia a urcat pe podium in aceeasi categorie, departajarea fiind imposibila, potrivit organizatorilor.

In ultimii ani, Tuca Zbarcea & Asociatii a fost inclusa pe lista celor mai buni angajatori din Romania, clasandu-se pe primul loc in categoria IMM – „Best Employer in Romania 2009/10”, iar membrii echipei de conducere au fost deseori premiati pentru abilitatile de lider, claritatea si viziunea stilului de management, capacitatea de a motiva echipe si atinge performante deosebite, ori abilitatea de a inova si adopta decizii strategice unice la nivelul firmelor de avocatura de top.