Tuca Zbarcea & Asociatii obtine primul loc in toate ariile de practica ale IFLR 1000, editia 2017

Tuca Zbarcea & Asociatii ocupa si in acest an prima pozitie in clasamentele directorului international IFLR 1000 pentru activitatea in ariile: Financiar/Bancar, Piete de capital, Fuziuni si achizitii, Project finance si Energie/Infrastructura.

Tuca Zbarcea & Asociatii a fost recunoscuta si a primit aprecieri pentru activitatea din ultimele 12 luni de specialistii publicatiei britanice IFLR 1000, ghidul celor mai activi consultanti pe piata financiara internationala.

Editia 2017 a IFLR 1000 include Tuca Zbarcea & Asociatii in fruntea clasamentului in toate cele cinci arii de practica supuse analizei: Financiar/Bancar, Piete de capital, Fuziuni si achizitii, Project finance si Energie/Infrastructura. De asemenea, noua avocati parteneri ai firmei au fost cotati drept „Leading Lawyers” in domeniile de activitate respective.

IFLR 1000 este unul dintre cele mai apreciate ghiduri independente de specialitate la nivel international. Cu o vechime de 26 ani, clasamentele IFLR 1000 reprezinta o fina analiza a performantelor consultantilor din domeniul financiar si corporate din peste 120 de jurisdictii.