Țuca Zbârcea & Asociații, inclusă în top 100 al celor mai bune firme de avocatură în domeniul arbitrajelor internaționale

Cunoscuta publicație internațională Global Arbitration Review (GAR) a lansat ediția 2022 a clasamentului „GAR 100”, un index al celor mai puternice 100 de firme de avocatură în soluționarea disputelor internaționale. Avocații Țuca Zbârcea & Asociații fac parte, și în acest an, din elita mondială a profesioniștilor în domeniul arbitrajelor internaționale.

Țuca Zbârcea & Asociații rămâne una dintre cele mai titrate firme de avocatură cu expertiză în soluționarea diferendelor internaționale, potrivit celei mai recente ediții a „GAR 100”. Editorii publicației „GAR 100” punctează cazuistica variată în ceea ce privește dosarele arbitrale gestionate de echipa Țuca Zbârcea & Asociații, a căror valoare a pretențiilor se situează la 4,5 miliarde de dolari. În mod particular, publicația evidențiază trei specialiști în domeniul arbitrajelor, și anume Florentin Țuca, Levana Zigmund, Cornel Popa. Toți sunt avocați cu 25 de ani de experiență în ceea ce privește arbitrajele interne și internaționale derulate conform regulilor Curții de Arbitraj de pe lângă Camera de Comerț și Industrie din România, dar și ale Centrului Internațional de Reglementare a Disputelor Relative la Investiții (ICSID), Camerei de Comerț Internaționale (ICC), Curții Permanente de Arbitraj de la Haga, ori regulilor de arbitraj GAFTA.

De asemenea, din echipa firmei mai fac parte Anca Pușcașu (Partener), Cornelia Tăbîrță (Managing Associate), Ruxandra Niță (Managing Associate).

De altfel, Țuca Zbârcea & Asociații este plasată în mod constant în fruntea plutonului firmelor de avocatură specializate în soluționarea diferendelor de către ghiduri juridice internaționale precum Legal 500 sau Chambers & Partners. De asemenea, în recunoașterea activității din 2020 și 2021, echipei de litigii și arbitraje i-a fost acordat premiul „Firma de Avocatură a Anului din România în domeniul: Litigii și Arbitraje”, reprezentând una dintre cele mai prestigioase distincții conferite de Benchmark Litigation Europe (publicație a Euromoney Legal Media Group).

Global Arbitration Review este liderul mondial al publicațiilor ce abordează exclusiv domeniul arbitrajului internațional. Mai multe detalii despre ediția 2022 a „GAR 100”, publicată de Global Arbitration Review, se regăsesc aici: https://globalarbitrationreview.com/survey/gar-100/2020/organization-profile/tuca-zbarcea-asociatii

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here