Tuca Zbarcea & Asociatii, Campioana Nationala in cadrul European Business Awards 2015/06

Cea mai prestigioasa competitie dedicata mediului de afaceri la nivel european si-a anuntat fericitii Campioni Nationali: Tuca Zbarcea & Asociatii a fost desemnata castigatoare in categoria pentru Romania, alaturi de alte 9 companii.  Este pentru prima data in istoria premiilor cand o firma de avocatura locala primeste o asemenea distinctie.

Editia 2015/06 a European Business Awards a atras in competitie peste 32.000 de companii din 33 de tari membre ale Uniunii Europene. Aflat in al noualea an, European Business Awards este considerat cel mai vast program european prin care sunt identificate companiile si organizatiile cu rezultate meritorii in ceea ce priveste excelenta, bunele practici in afaceri si inovatia. Procesul de jurizare este unul strict si riguros, printre membrii juriului ori suporteri ai acestui program european numarandu-se Yves Leterme, fostul prim-ministru al Belgiei; Karel De Gucht, fostul comisar european pentru Comert; Wim Kok, fostul prim-ministru al Olandei; Gilbert Ghostine, Managing Director, Diageo Continental Europe; profesorul Gilbert Lenssen, Presedinte al European Academy for Business in Society; Malcolm Scott, consul general al Marii Britanii la Düsseldorf; Flemming  Lindeløv – CEO,  Deltaq (anterior CEO al Carlsberg), sau Alfonso Pecoraro Scanio, fostul ministru al Mediului din Italia.

Din Romania au fost selectate 10 companii cu activitati in industria petrolului, a serviciilor medicale, IT&C, sau prestari servicii de recrutare si plasare de personal, consultanta imobiliara, dar si servicii de asistenta juridica.

Desemnata Campion National al Romaniei, Tuca Zbarcea & Asociatii a bifat, in viziunea juriului, criteriile necesare unei asemenea recunoasteri, printre care excelenta in afaceri, dinamismul si asumarea unui rol activ in ceea ce priveste responsabilitatea sociala. Este pentru prima data in istoria premiilor cand o firma de avocatura din Romania primeste un asemenea titlu.

Adrian Tripp, CEO al European Business Awards a declarat: „Felicitari Tuca Zbarcea & Asociatii si tuturor companiilor care au fost selectate sa-si reprezinte tara in calitate de Campioni Nationali. Toate aceste firme joaca un rol important in crearea unui mediu de afaceri puternic.”

Cei 10 campioni pentru Romania se alatura astfel altor 668 organizatii si firme private din Europa premiate in cadrul European Business Awards 2015/06 si care pot accede in etapele urmatoare ale competitiei. Astfel, in faza a doua, juriul desemneaza companiile pentru titlul Ruban D’Honneur. Aceasta etapa a European Business Awards este deschisa acelor Campioni Nationali care doresc sa concureze pentru Ruban D’Honneur, recunoastere ce le va permite, in cele din urma, sa participe in marea finala din iunie 2016. Mai mult, in acest stadiu si publicul european este invitat sa-si voteze favoritii, iar compania cu cele mai multe voturi primeste titlul de Campion National al Publicului. In cursa pentru Ruban D’Honneur sunt inscrisi la acest moment cinci dintre cei 10 Campioni Nationali.

European Business Awards este un program sponsorizat de firma de audit si consultanta fiscala RSM si se bucura de implicarea si sprijinul unui numar larg de reprezentanti de varf ai mediului de afaceri, academic, politic si ai mass-media.

Pentru mai multe detalii si informatii suplimentare accesati http://www.businessawardseurope.com

ecaterina.virgolici@lhm.ro