Tuca Zbarcea & Asociatii – Better Business

Casa de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii prezinta Better Business in Romania, un amplu compendiu legislativ editat in colaborare cu Ministerul Afacerilor Externe si Camera de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.

Better Business in Romania a fost alcatuit sub forma unui ghid legislativ comprehensibil, dedicat investitorilor din Romania, este redactat de o echipa formata din peste 20 de avocati din cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii si beneficiaza de contributii editoriale din partea Ministerului Afacerilor Externe al Romaniei si Camerei de Comert si Industrie a Municipiului Bucuresti.
 
Better Business in Romania este o lucrare editata pe suport electronic (CD) privind climatul legislativ aplicabil investitiilor pe domenii de interes, pornind de la dreptul societar si comercial (aspecte privind constituirea, managementul, achizitia, fuziunea, divizarea unei societati), dreptul mediului, drept financiar-bancar, drept imobiliar, litigii, dreptul muncii, piete de capital, achizitii publice si concesiuni, dreptul concurentei, proprietate intelectuala, protectia consumatorului si aspecte de conformitate a produsului, energie, aspecte legale privind sanatatea si industria farmaceutica, drept comunitar.
 
Cele peste 160 de pagini ale ghidului prezinta, intr-o maniera concisa, principalele reglementari aplicabile in arii de interes pentru mediul de afaceri din Romania si viata economica in general. Lucrarea, care reflecta legislatia in vigoare la 1 decembrie 2011, nu isi propune sa analizeze toate fatetele legale ale domeniilor prezentate, astfel ca informatiile si opiniile continute in prezenta brosura nu trebuie interpretate sau folosite ca substitut pentru consultanta juridica de specialitate.
 
Pentru a beneficia, gratuit, de CD-uri Better Business in Romania, va puteti adresa direct firmei de avocatura Tuca Zbarcea & Asociatii, alina.pintica@tuca.ro, 021 204 88 90.

Ghidul Better Business in Romania poate fi vizualizat sau descarcat gratuit de aici.