Tuca Zbarcea & Asociatii a asistat UniCredit Tiriac Bank in recenta tranzactie vizand achizitia business-ului de retail al RBS Romania

Echipa de consultanti a inclus opt avocati specializati in drept financiar-bancar, fuziuni si achizitii, dreptul concurentei, dreptul muncii, precum si consultanti fiscali.

Coordonatorul proiectului a fost Mihai Dudoiu, Avocat asociat al Tuca Zbarcea & Asociatii (foto in atasament), alaturi de care Gabriela Anton (Managing Associate) si Dragos Apostol (Managing Associate) au avut un rol important in incheierea tranzactiei.

De asemenea, au oferit suport si avocatii Raluca Vasilache (Avocat asociat specializat in dreptul concurentei), Andreea Oprisan (Avocat senior specializat in dreptul concurentei), Serban Paslaru (Avocat asociat specializat in dreptul muncii), Mihai Anghel (Avocat senior specializat in dreptul muncii), precum si Alexandru Cristea (Tax Partner in cadrul Tuca Zbarcea & Asociatii Tax).

Firma noastra va continua sa asiste clientul pe parcursul implementarii tranzactiei, a carei finalizare este asteptata in a doua jumatate a acestui an. Din ratiuni de confidentialitate, nu putem oferi detalii suplimentare despre termenii tranzactiei ori valoarea acesteia.