TSAA coopteaza un director juridic pentru pozitia de coordonator al biroului din Spania

TSAA Attorneys at Law si-a consolidat echipa prin cooptarea unui avocat ce va coordona biroul spaniol al firmei de avocatura. Este vorba despre Georgiana Sirbu (foto), fost director juridic si de corporate affairs al companiei Astroenergy Solar, parte a grupului Chint Energy, care s-a alaturat TSAA in calitate de Managing Associate.

Potrivit portalului juridic CEE Legal Matters, Georgiana Sirbu este specializata in drept corporativ, comercial, imobiliar si bancar, precum si in litigii si aspecte legate de reglementare juridica. Conform TSAA, “de-a lungul carierei sale, Georgiana a fost implicata in mai multe proiecte de anvergura, avand o capacitate de intelegere aprofundata a chestiunilor juridice, atat locale, cat si internationale, ce vizeaza cu preponderenta sectorul energetic.” Ea a asistat clienti cu privire la aspecte de drept spaniol, englez si roman.

Ca director juridic si de corporate affairs al Astroenergy Solar, filiala spaniola a Chint Energy, grup de firme specializat in cercetarea, dezvoltarea si productia de module solare, Georgiana Sirbu a coordonat, din punct de vedere juridic, toate operatiunile companiei. Rolul ei nu s-a limitat doar la gestionarea problemelor legale ale unei singure companii; “portofoliul” Georgianei Sirbu cuprindea peste 15 firme, din Spania, Romania, Chile, Mexic, Brazilia, toate parte a grupului Chint Energy, pe care le-a asistat in special in chestiuni referitoare la drept comercial, energetic, financiar, dar si litigii sau aspecte de reglementare.

In perioada octombrie 2012 – iulie 2014, Gerogiana Sirbu a fost profesor asociat al Facultatii de Drept din cadrul Universitatii Pompeu Fabra din Barcelona.

Gerogiana Sirbu a absolvit Facultatea de Drept a Universitatii din Bucuresti in 2009 si a devenit membru al Baroului Bucuresti in acelasi an. Inainte de a fi recrutata de catre Astroenergy Solar, ea a lucrat pentru firma de avocatura Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen (NNDKP).