TSAA, colaborare eficienta in achizitia unui pachet majoritar de actiuni al Capital Financial Services

TSAA Attorneys at law a colaborat cu firma elvetiana de avocatura Probst & Partner AG in asistarea unui grup de clienti care au achizitionat un pachet majoritar de actiuni in cadrul institutiei financiare Capital Financial Services.

Concret, o echipa a TSAA, specializata in fuziuni si achizitii, a acordat asistenta cu privire la cumpararea unui pachet de 83% din actiunile Capital Financial Services de catre un grup de investitori privati din Elvetia.

In aceasta tranzactie multijurisdictionala, avocatii TSAA, specializati in M&A, au oferit consultanta juridica cu privire la toate aspectele legate de dreptul local. Asistenta a inclus, printre altele, analiza juridica a tuturor documentelor companiei, participarea la negocieri, redactarea documentelor semnate, precum si consilierea referitoare la cadrul de reglementare al activitatii Capital Financial Services. Ultimul aspect al asistentei a vizat consultanta juridica cu privire la achizitia propriu-zisa a pachetului de actiuni si la conditiile aferente care trebuie indeplinite de catre cele doua parti implicate in tranzactie.

Echipa TSAA implicata in acest proiect a fost coordonata de catre Andrei Albulescu, Senior Partner al firmei de avocatura, secondat de catre Andrei Balus si Dan Ghilan, Avocati Asociati.

Capital Financial Services S.A. este prima institutie emitenta de moneda electronica activa autorizata de Banca Nationala a Romaniei (BNR). Firma de tehnologie financiara cu capital integral romanesc, infiintata in anul 2011, este condusa de un consiliu de administratie si un director general autorizati de BNR, pe baza unei bogate experiente in managementul financiar-bancar.