Treizecizero lanseaza site-ul de sport Lead.ro

Site-ul de tenis Treizecizero.ro anunta lansarea unui proiect nou pe piata: site-ul de sport Lead.ro.

Lead.ro are ca scop publicarea informatiilor care vizeaza sporturile si este in stransa legatura cu tipul de continut pe care Trezeciro il promoveaza in legatura cu tenisul. Lead vrea sa evidentieze un jurnalism facut profesionist, creativ si modelat pentru platoformele prezentului.

Adrian Toca, fondatorul Treizecizero.ro si co-fondatorul Lead.ro: “Lead apare din necesitatea de a schimba tonul in continutul dedicat sportului. Suntem pasionati de sport si de povestile pe care le inspira campionii si personaje reale ale sportului. Pe ele vom cauta sa le aducem in fata, acolo unde trebuie sa fie. Simtim nevoia profunda de a taia de pe lista irelevantul, zgomotul, praful in ochi, cancanul, lipsa de respect fata de cititor, lipsa de documentare, iar publicul ne-a sustinut si validat in repetate randuri la Treizecizero. Vom cauta sa ajungem la cat mai multi cititori construind, nu distrugand,” a declarat fondatorul pentru paginademedia.ro

Lead.ro este sustinut de Asociatia Lideri in Mișcare (LIM), fondata de Adrian Toca, de Andrei Nastase, jurnalist si co-fondator al Time2Move.ro, Dragos Neacsu, CEO al Erste Asset Management (EAM), Cornel Popa, partener al Tuca Zbarcea & Asociatii (TZA) si Florentin Tuca, managing partner al Tuca Zbarcea & Asociatii.