Trei companii din România nominalizate la European Tax Awards 2018

Profesioniștii consultanței fiscale din Europa se vor reuni pe data de 17 mai, la Hotel Savoy Londra pentru a-și culege laurii în cadrul European Tax Awards. Pe lista câștigătorilor, de-a lungul celor 13 ani de când se organizează competiția, s-au aflat și companii din România precum Transfer Pricing Services TPS care a câștigat în anul 2011 premiul la secțiunea Central and Eastern Europe Transfer Pricing Firm of the Year iar anul acesta este, din nou, nominalizată la aceeași categorie.

Un alt laureat, de data aceasta din grupul Big Four – EY România – și-a adjudecat în anul 2017 premiul la categoria Central and Eastern Europe Transfer Pricing Firm of the Year iar anul acesta candidează la aceeși categorie.

O surpriză vine din partea companiei Radu & Asociații | EY Law, nominalizată anul acesta la două categorii: European Tax Innovator Firm of the Year și European Tax Policy Firm of the Year.

Lista scurtă a nominalizărilor a fost publicată de International Tax Review și o puteți consulta accesând link-ul: http://www.internationaltaxreview.com/Article/3796649/ITR/European-Tax-Awards-2018Shortlist.html