Tranzacție de 53 milioane de euro cu asistență juridică PeliFilip

Echipa PeliFilip a asistat dezvoltatorul imobiliar suedez Skanska în vânzarea integrală a participației în societatea care dezvoltă prima clădire din complexul Campus 6 către CA Immo, într-o tranzacție cu o valoare de aproximativ 53 de milioane de euro. Clădirea 6.1 are o suprafață închiriabilă de aproximativ 22.000 mp.

Echipa PeliFilip s-a implicat în acest proiect încă din anul 2015, când Skanska a achiziționat terenul pe care este dezvoltat Campus 6.

Am asistat la un trimestru bun în piața imobiliară din România, nivelul de lichiditate îmbunătăţindu-se gradual în ultimii ani. Suntem deopotrivă încântați și onorați că Skanska ne-a încredințat un proiect atât de important pentru grup”, a declarat Oana Badărau, Partner și Head of Real Estate, PeliFilip.

Campus 6 este al doilea proiect de birouri construit de Skanska în România, situat la câteva minute de mers pe jos de Universitatea Politehnică şi de Grădina Botanică. Proiectul include patru clădiri de birouri care oferă o suprafaţă închiriabilă de 81.000 metri pătraţi şi două niveluri subterane cu 1.000 de locuri de parcare.

Departamentul de real estate al PeliFilip, coordonat de Oana Bădărău, reunește una dintre cele mai mari echipe din domeniul imobiliar din România: 13 avocați, dintre care 2 parteneri și 5 avocați seniori. Echipa și-a dobândit reputația prin participarea la cele mai importante tranzacții de pe piața locală, în 2016 fiind implicată în peste 25 proiecte de real estate de top