Trandafir & Associates deschide calea pentru Ebury

Trandafir & Associates deschide calea juridică pentru intrarea firmei Ebury pe piața românească a serviciilor financiare.

Piața românească a serviciilor financiare (e-money, plăti electronice) se va îmbogăți cu un nou jucător important: firma Ebury, una dintre companiile fintech cu cea mai accelerată creștere la nivel global, în domeniul său. Trandafir & Associates, prin George Trandafir, Managing Partner, coordonează procesul de intrare al Ebury pe piața românească. Pornind de la mecanismului libertății de stabilire reglementat de dreptul comunitar, societatea de avocați consiliază Ebury în scopul adaptării produselor și serviciilor sale pentru piața din România, în spiritul respectării legislației e-money specifice și a legilor aferente privind finanțarea terorismului și prevenirea spălării banilor.

Trandafir & Associates, societatea de avocatură înființată de Georgiana-Raluca Trandafir și George Trandafir, s-a specializat în principal pe: drept public (drept administrativ; achiziții publice, PPP & concesiuni; reglementare & conformare), M&A și contracte, dreptul muncii, finanțări europene și litigii.

Dl Johan Gabriëls, Country Manager România pentru Ebury a declarat: “Suntem deosebit de încântați de colaborarea pe care o avem cu echipa Trandafir & Associates, care dovedește maturitate profesională pentru a înțelege activitatea unei companii fintech globale și are capacitatea de a livra servicii juridice la cel mai înalt nivel profesional”.

In replică, dl George Trandafir a spus: “Sunt onorat de faptul că Ebury ne-a acordat mandatul de avocați în Romania; acest proiect este contextul perfect pentru a demonstra că firma noastră s-a dezvoltat constant în ultimii ani, dobândind capacitatea de a răspunde așteptărilor și cerințelor unei companii fintech cu operațiuni la nivel global.