The TIMES / Investing in Property lansat într-o Gală exclusivistă, cu liderii Real-Estate. Licența Lion House se dezvoltă în 2019. Galerie Foto AICI

The TIMES / Investing in Property ediția 1 a fost lansată la finalul lunii decembrie într-o Gală exclusivistă la care au primit invitație nominală Partenerii care s-au alăturat proiectului dezvoltat de Lion House Media sub licența exclusivă The TIMES în România.

Lion House, compania care deține prima licență acordată vreodată României de cel mai important ziar al Angliei și unul dintre cele mai importante ale Europei, Legal Innovation, a tipărit în condiții premium, la calitate high-end cel mai exhaustiv produs consacrat pieței imobiliare naționale. Revista a fost lansată într-o gală care s-a bucurat de prezența a peste 100 de lideri din Real-Estate-ul românesc, cei mai mari jucători din piață făcându-ne onoarea de a lua parte la eveniment.
În 2019, Investing in Property își asumă leadership-ul pe zona media consacrată Real-Estate prin added-values neegalate de nicio altă companie de pe piață: ediția a doua a mazaginului, trofee acordate liderilor în Launch & Award Gala, evenimentul-fanion al pieței românești și o emisiune TV difuzată la singurul canal de business din România, Profit TV.

La toate aceste produse high-end, care fac din Investing in Property și compania Lion House promotorii excelenței în Real-Estate se adaugă cea mai importantă și cuprinzătoare cercetare de piață din România. Metodele vor fi rafinate, gradul lor de acuratete și totală transparență pe tot parcursul cercetării și jurizării făcând diferența față de concurența existentă în acest moment pe piață.
Trofeele ce vor fi oferite în urma studiului de piață și jurizării sunt premiate internațional pentru design, astfel încât pe lângă notorietate, liderii se vor bucura să așeze în vitrină un premiu cu o valoarea intrinsecă deosebit de mare, ca un obiect de colecție.
Launch & Award Gala, ce va avea loc la finalul anului și va fi adresată Partenerilor care ne fac onoarea să se alăture proiectului dezvoltat de noi încă de la la începutul anului trecut, va beneficia de prezența membrilor Juriului format din trei români și doi englezi, vor explica audienței deciziile și vor răspunde la întrebări legate de întregul proces de jurizare, pentru deplina transparență.
Launch & Award Gala va fi transmisă Live de Profit TV, la fel ca și Gala de lansare și premiere Legal Innovation de la finele anului trecut, care s-a bucurat în plus și de girul Ambasadei Marii Britanii.

2019 este anul în care vă invităm să țintim împreună sus, să schimbăm ierarhii, să strălucim împreună în lumina reflectoarelor într-o revistă care să redefinească standardele în mass-media din România, într-o Gala de Lansare și Premiere exclusivistă, într-o emisiune TV unde liderii să își expună proiectele, ideile, expertiza.

Puteți vedea o Galerie foto de la gala de lansare The TIMES / Investing in Property desfășurată pe 13 decembrie anul trecut AICI.

Toate cele de mai sus nu ar fi fost și nu vor fi posibile fără implicarea activă a fiecăruia dintre dumneavostră, Partenerii noștri de Excelență în Real-Estate.
Suntem deschiși, suntem nerăbdători să ne cunoaștem, abia așteptăm să vă întâlnim și să vă admirăm proiectele, să vă ascultăm poveștile de succes, să le împărtășim liderilor business-ului românesc. Pentru ca dumneavoastră, Partenerii Investing in Property ediția a doua să fiți ceea ce v-ați asumat: Lideri!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here