The Times / Investing in Property, a doua licență a publisher-ului britanic în România, în parteneriat cu Premier Estate Management

The Times acordă Premier Estate Management drepturi exclusive de publicare pentru Investing in Property, un Special Report care targetează piața premium de real estate. 

București –17 aprilie 2018 The Times – prestigioasa publicație britanică – oferă o licență exclusivă prin care Premier Estate Management obține drepturile de publicare în România a suplimentului de specialitate – Investing in Property. Premier Estate Management devine astfel prima companie de consultanță imobiliară din România care obține o licență exclusivă din partea prestigiosului grup media internațional, ce mai deține în portofoliu titluri precum The Sunday Times – în Marea Britanie sau The New York Times – în SUA. The Times este cel mai vechi ziar din Regatul Unit, cu o frecvență cotidiană neîntreruptă de 234 ani, chiar și în timpul celor două războaie mondiale.

Investing in Property este o publicație de tip Special Report care prezintă o radiografie completă a celor mai dezvoltate piețe imobiliare din lume, acoperind segmentele rezidențial, birouri și retail. Primul număr va apărea pe piața din România în 2018 într-un format de lux. În acest sens, Premier Estate Management a încheiat un parteneriat strategic cu Lion House care deține deja o licență The Times pentru domeniul juridic: Legal Innovation.

Aceasta este a doua licență pe care The Times o acordă unei companii din România, după Legal Innovation pentru Lion House și prima licență pentru o publicație de real estate. Este o onoare pentru noi, o companie antreprenorială cu capital 100% românesc, dar și o oportunitate profesională de a demonstra că în România se poate face presa specializată la cel mai înalt nivel și că avem o piață imobiliară care merită și este pregătită să intre în atenția marilor investitori internaționali”, subliniază Andreea Comșa, CEO Premier Estate Management.

“Era un demers normal ca după succesul licenței Legal Inovation, care a coagulat liderii avocaturii românești într-o singură publicație, o Gală exclusivă la care am decernat 27 de trofee spectaculoase, să ne îndreptăm atenția spre un alt domeniu în trend. Parteneriatul cu Premier Estate Management a devenit astfel un pas firesc în expansiunea brand-ului The Times in Romania”, completează Andrei Cristea, GM Lion House.

Clădit pe reputația brand-ului The Times, câștigată în aproape două secole și jumătate de presă la cel mai înalt nivel, dar și pe succesul înregistrat în România de prima licență, Legal Innovation, Investing in Property își propune să atingă un standard de excelență în media și să promoveze piața imobiliară autohtonă. Domeniile acoperite vor fi rezidențial, office și retail. Principalele fonduri de investiții prezente în România, cei mai importanți dezvoltatori și cei mai dinamici brokeri imobiliari vor fi prezenți în paginile primului număr ce va apărea sub forma unei radiografii cuprinzătoare a pieței imobiliare românești. Un accent deosebit va fi pus pe cover story-uri și interviuri cu liderii pieței, oamenii care conduc marile proiecte și investiții rezidențiale, de birouri și retail din București. Timișoara sau Cluj-Napoca, dar și alte centre care cunosc o dezvoltare importantă

Licența obținută acum de Premier Estate Management se va dezvolta în următorii ani prin evenimente profesionale, gale de premiere și lansare și conferințe sub brandul Invest in Property.

Despre Premier Estate Management

Premier Estate Management este o companie de consultanță, activă pe piața imobiliară din România din 2008 și specializată în servicii de concept, marketing și vânzări în regim de reprezentare exclusivă, property management, respectiv evaluarea potențialului investițional. Cu un portofoliu din care fac parte proiecte precum 102 The Address, AFI City, Pallady Towers by Anchor Grup, Aviației Tower by Rădăcini, Asmita Gardens, Ibiza Sol (proiect vândut integral), Premier Estate Management este una din cele mai performante companii de consultanță imobiliară din România.

Despre Lion House

Lion House Media activează de 18 ani pe zona de comunicare strategică pentru companii de avocatură și consultanță, având un portofoliu din care fac parte 17 din primele 20 societăți de avocatură din România și 3 din Big 4-ul consultanței. Deține “Revista Română de Consultanta”, de 10 ani liderul incontestabil al presei juridice, publicație de 400 pagini care reunește toată piața relevantă a avocaturii naționale. The Times vine să completeze o licență exclusivă după The Economist și Financial Times în portofoliul de excelență al companiei. Activând pe o nișă atât de specială, Lion House și-a consolidat în ultimii ani, prin parteneriatele media exclusive cu Uniunea Avocaților și Uniunea Notarilor, poziția de lider inovativ al uneia dintre cele mai dinamice si efervescente domenii din afacerile românești.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here