The Lawyer European Awards 2015. Wolf Theiss, “Firma de avocatura a anului in Europa de Est si Balcani”

Wolf Theiss, societate juridica prezenta si in Romania, prin biroul local din Bucuresti coordonat de catre Bryan Jardine (foto), a castigat, joi seara, la Londra, in cadrul ceremoniei The Lawyer European Awards 2015, premiul “Firma de avocatura a anului in Europa de Est si Balcani”.

Untitled

Pentru adjudecarea acestui premiu, Wolf Theiss a concurat cu alte sase firme de avocatura, doua dintre desfasurand operatiuni si in Romania, respectiv Kinstellar si Schoenherr. Celelalte patru firme, incluse pe lista scurta la sectiunea “Firma de avocatura a anului in Europa de Est si Balcani”, sunt Andreas Neocleous & Co (Cipru), Boga & Associates (Albania si Kosovo), Kalo & Associates (Albania si Kosovo) si Karanovic & Nikolic (Serbia, Bosnia si Hertegovina, Croatia, Macedonia, Muntenegru si Slovenia).

Firmele finaliste au fost selectionate de comisia de jurizare in baza demonstrarii faptului ca au derulat o activitate excelenta in regiune in ultimul an. Juriul care a decis castigatorii a fost format din consilieri ai companiilor multinationale si parteneri ai firmelor private de practica, crieteriile de departajare fiind legate de importanta pe care firmele o acorda clientului, inovatia tranzactiilor incheiate si noile mandate.

Cea de-a sasea editie a galei The Lawyer European Awards, organizata de catre publicatia britanica The Lawyer si gazduita, pentru al doilea an consecutiv, de hotelul Marriott Grosvenor Square, a avut loc joi, 12 martie 2015, la Londra.