The Lawyer European Awards 2015. A inceput numaratoarea inversa pentru cele sase firme nominalizate din Romania

Sase societati juridice au fost inscrise pe lista scurta intocmita de publicatia britanica The Lawyer la sectiunea “Firma de avocatura a anului in Romania”, parte a celei de-a sasea editii a evenimentului The Lawyer European Awards, ce va fi organizat in data de 12 martie 2015 la Londra. Gala va marca, prin acordarea de premii, realizarile firmelor europene de avocatura inregistrate pe parcursul anului trecut.

Trei dintre cele sase candidate din Romania care au intrat in cursa pentru adjudecarea prestigiosului trofeu sunt autohtone, respectiv Maravela & Asociatii, Musat & Asociatii si Zamfirescu Racoti & Partners, in cazul celorlalte trei fiind vorba de birouri locale ale unor firme internationale, si anume Kinstellar, Schoenherr si Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG.

Pe langa competitia locala, Kinstellar, Schoenherr si Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG mai concureaza si pentru “Firma de avocatura a anului in Europa de Est si Balcanica”. De asemenea, Schoenherr si Wolf Theiss Rechtsanwälte GmbH & Co KG se afla in competitie directa si la sectiunile “Firma de avocatura a anului in Austria”, “Firma de avocatura a anului in Europa Centrala”, precum si “Firma de avocatura a anului in Polonia”.

Lista completa cu sectiunile si firmele nominalizate la The Lawyer European Awards 2015 poate fi accesata AICI.

Firmele finaliste au fost selectionate de comisia de jurizare in baza demonstrarii faptului ca au derulat o activitate excelenta in regiune in ultimul an. Juriul care va decide castigatorii va fi format din consilieri ai companiilor multinationale si parteneri ai firmelor private de practica, crieteriile de departajare fiind legate de importanta pe care firmele o acorda clientului, inovatia tranzactiilor incheiate si noile mandate.

La editia precedenta a The Lawyer European Awards, “Firma de avocatura a anului in Romania” a fost desemnata Tuca Zbarcea & Asociatii.

Ceremonia de decernare a premiilor din acest an va fi gazduita, la fel ca in 2014, de hotelul londonez Marriott Grosvenor Square.