Temele dezbaterilor din 21 si 28 ianuarie, publicate de INPPA

Au fost oferite de catre Institutul National pentru Pregatirea si Perfectionarea Avocatilor (INPPA) temele dezbaterii din 21 si 28 ianuarie, precum si informatiile organizatorice necesare inscrierii la discutii.

Sunt informati cei din barourile de avocati din circumscriptiile Curtii de Apel Bucuresti si a Curtilor de Apel invecinate sunt informati cu privire la temele dezbaterilor din 21 si 28 ianuarie 2016.

Pe data de 21 ianuarie 2016 orele 17:00, dezbaterea cu tema: „Vulnerabilitati ale avocatului in noua lege penala – III. Celelalte infractiuni din competenta DNA. Instrumentele de protectie prevazute de legislatia profesiei de avocat”. Discutiile vor fi moderate de avocat conf. univ. dr. Petrut Ciobanu. Invitat: avocatul Mihnea Stoica, Prodecanul Baroului Bucuresti.

Cea de doua conferinta are loc pe data de 28 ianuarie 2016, orele 17:00, dezbaterea cu tema: „Interactiunea dintre principiul disponibilitatii si principiul rolului activ al judecatorului”. Discutiile vor fi moderate de avocat lect. univ. dr. Claudiu Dinu. Invitat: lector univ. dr. Liviu Zidaru, judecator la Curtea de Apel Bucuresti.

In cadrul sustinerii temelor de formare profesionala continua, dezbaterile vor avea caracter interactiv, fiind invitati si reprezentanti ai altor profesii juridice / judiciare.

Dezbaterile vor avea loc la biblioteca Baroului Bucuresti din sediul Curtii de Apel Bucuresti. Pentru aceasta dezbatere numarul de locuri disponibile este limitat la 45 iar participantii trebuie sa se identifice la intrare cu cardul de avocat.

Inscrierile se fac prin email, la adresa de email: conferinte@inppa.ro. Inscrierea se va realiza prin email, cu indicarea datelor de contact (nume si prenume, baroul, adresa de email si numar de telefon), numarul maxim de locuri fiind ocupat in ordinea primirii cererilor de inscriere.

Persoanele inscrise astfel vor fi contactate, avand obligatia achitarii taxei de 60 de lei / dezbatere, in 24 de ore de la confirmarea inscrierii. Dovada platii va fi comunicata prin email (contabilitate@inppa.ro) in 24 de ore de la confirmarea inscrierii, in caz contrar, locul devenind disponibil.

Taxa trebuie achitata prin ordin de plata sau transfer bancar, in contul INPPA (IBAN: RO56RNCB0082044172480001, B.C.R. Bucuresti, Sucursala Unirea, CIF: 16137943). Pentru participarea la oricare din temele de dezbatere, se vor acorda 3 puncte de pregatire profesionala continua, informeaza INPPA.

ecaterina.virgolici@lhm.ro