Suciu Popa urcă în clasamentul Chambers 2024. Lider în M&A, Energy și Dispute Resolution

Suciu Popa continuă să domine peisajul juridic, asigurându-și clasamente de top în ghidul Chambers Europa 2024. Renumită pentru excelența sa în mai multe domenii de practică, Suciu Popa și-a demonstrat încă o dată măiestria în M&A, Energy și Dispute Resolution, câștigând recunoaștere pe scară largă atât din partea clienților, cât și a colegilor.

M&A: Practica de fuziuni și achiziții a lui Suciu Popa a fost din nou recunoscută ca o putere în industrie. Cu o echipă de dealmaker experimentați și experți juridici, firma excelează în ghidarea clienților prin tranzacții complexe cu precizie și eficiență. Clasamentul Chambers evidențiază capacitatea casei de avocatură de a naviga în probleme complicate de M&A, oferind sfaturi strategice și soluții inovatoare care conduc la rezultate de succes pentru clienți.

Energy: În domeniul dinamic și cu ritm rapid al Proiectelor și Energiei, Suciu Popa se remarcă prin serviciile sale excepționale și cunoștințele profunde ale industriei. Fie că oferă consultanță pentru proiecte de infrastructură la scară largă, inițiative de energie regenerabilă sau chestiuni de reglementare, avocații firmei sunt renumiți pentru expertiza și dedicarea lor pentru succesul clienților. Clasamentul Chambers subliniază poziția de lider a lui Suciu Popa în acest domeniu critic de practică, reafirmându-i statutul de firmă de referință pentru clienții care caută consiliere în sectorul Proiecte și Energie.

Dispute Resolution: Practica de soluționare a litigiilor a lui Suciu Popa continuă să impresioneze prin abordarea strategică și bilanțul de succes. De la litigii comerciale cu mize mari până la proceduri complexe de arbitraj, avocații judiciari ai firmei sunt cunoscuți pentru tenacitatea, priceperea și angajamentul lor neclintit de a asigura rezultate favorabile pentru clienți. Clasamentul Chambers 2024 recunoaște excelența casei de avocatură Suciu Popa în soluționarea litigiilor, evidențiind capacitatea sa de a susține în mod eficient interesele clienților în sala de judecată și nu numai.

Pe lângă premiile la nivel de firmă, câțiva practicieni din cadrul Suciu Popa au primit recunoaștere individuală în ghidul Chambers: Miruna Suciu, Luminita Popa și Cleopatra Leahu sunt avocați remarcabili, a căror expertiză, profesionalism și dedicarea lor în serviciul clienților, cimentează în continuare reputația Suciu Popa drept o forță, un lider în profesia de avocat.

Despre Suciu, Popa & Asociații

Suciu Popa este o firmă de avocați de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.