Suciu Popa reconfirmată ca Leading Firm de ediția 2022 a Legal 500 Europe, Middle East & Africa

Editia 2022 a ghidului international al firmelor de avocatura publicata pe 11 Aprilie reconfirma performantele firmei de avocatura Suciu Popa pe piata din Romania, acordand calificative excelente atat firmei cat si avocatilor acesteia in arii de practica precum Fuziuni si Achizitii, Energie si Resurse Naturale, Litigii si Arbitraj dar si Proiecte si Achizitii Publice/PPP.

Conform Legal500, Suciu Popa este inalt specializata în sectorul energiei și resurselor naturale. Având „avocați străluciți”, Suciu Popa oferă „o disponibilitate excelentă, flexibilitate in structura de onorarii și o abordare foarte practică în ceea ce privește nevoilor de afaceri ale clientului”.

Abilitățile echipei privesc atât sectoarele tradiționale, cât și pe cele ale energiei regenerabile, până la activitățile upstream și downstream in sectorul petrol și gaze naturale. Printre clienții Suciu Popa se află investitori și producători internaționali majori, precum și societăți naționale de top.

Printre avocatii cheie ai firmei ghidul o mentioneaza in mod particular pe Miruna Suciu pentru fuziuni și achiziții, precum și licitații publice și pe Luminița Popa, pentru dispute reieșind din proiecte de infrastructură. De asemenea, Cleopatra Leahu are o experiență vastă în domeniul petrolului și al gazelor naturale.

Conform opiniei clientilor, Miruna Suciu are „experiență în ceea ce privește structurarea tranzacțiilor complexe, asigurând, astfel, cele mai bune condiții pentru client”. Clienții îl laudă de asemenea pe partenerul Dan Ciobanu, ca fiind „foarte disciplinat, disponibil si dinamic”.

„Echipa Suciu Popa este tânără și este formată din avocați străluciți, cu o disponibilitate excelentă, politica de onorarii supla și o abordare foarte pragmatica privind nevoile de business ale clientului”, clientii mentionand rezultatele excelente obtinute de Miruna Suciu, Luminita Popa, Cleopatra Leahu, Dan Ciobanu si Daciana Popa.

Suciu Popa „are o reputație excelentă în ceea ce privește arbitrajele internaționale și procedurile de executare silită aferente în fața instanțelor naționale. Aceasta reiese din atenția societății asupra unor industrii precum energie, petrol și gaze naturale, construcții și infrastructură. Echipa are experiență și in proceduri de achiziție publică.” Experiența societății se extinde și asupra altor industrii, precum transport alternativ (ride-sharing), antitrust și concurență neloială.

Luminița Popa, Managing Partner este „recunoscută drept unul dintre cei mai experimentați avocați în disputele internaționale”. Daciana Popa este, de asemenea, un partener-cheie al firmei in practica de Solutionarea Disputelor.

„Echipa Suciu Popa gestioneaza dosarele noastre întotdeauna cu rezultate excepționale. Suntem foarte satisfacuti de strategiile pe care le oferă, precum și pentru felul în care întrețin relația cu noi. Îi considerăm o echipă excepțională și intentionam să menținem o relație de lungă durată cu ei.”

„Luminița Popa este recunoscută drept unul dintre cei mai experimentați avocați în disputele internaționale. Prin urmare, întrucât profesează în calitate de avocat și arbitru în numeroase cazuri sub egida instituțiilor principale de arbitraj și organe de soluționare a disputelor, ea a fost avocatul pe care l-am ales pentru cele mai multe dintre disputele noastre extrem de complicate. Nu am fost niciodată dezamăgiți de implicarea sa în toate problemele noastre. Luminita este un avocat dedicat, care se implică personal în toate proiectele pe care le gestionează echipa sa. Primim întotdeauna de la ea evaluări echilibrate cu privire la poziția noastră procesuală, iar rezultatele obținute de ea în fața tribunalelor arbitrale au fost întotdeauna remarcabile.”

Suciu Popa este adeseori recunoscută pentru serviciile pe care le oferă în proiectele privind petrolul și gazele naturale, deși echipa sa multidisciplinară are o reputație foarte bună inclusiv în sectorul minier, al energiei regenerabile sau a dezvoltării infrastructurii.

Avocatii Suciu Popa sunt remarcati în special pentru „perspicacitatea lor în afaceri și cunoștințele aprofundate ale reglementărilor UE și ale dreptului român”. Miruna Suciu și Luminița Popa, Managing partners, sunt foarte experimentate atât în chestiuni litigioase, cât și tranzactionale, in timp ce Cleopatra Leahu este recunoscuta pentru performantele în proiecte din domeniul energiei și a resurselor naturale.

„Practica privind parteneriatele public-private a Suciu Popa este recunoscuta pentru buna reputație a partenerilor acesteia, vasta experiență a echipei sale multidisciplinare care, îmbinând perspicacitatea în afaceri și cunoștințele de specialitate ale reglementărilor UE și ale dreptului român, oferă constant sfaturi integrate, valoroase și practice. Apelăm la ei pentru problemele noastre legate de parteneriatele public-privat și răspunsul lor este întotdeauna la nivelul așteptărilor noastre.”

„Flexibili, cu foarte bune abilități de comunicare, inovativi în găsirea soluțiilor, deschiși”

„Excelenți parteneri – deschiderea lor și abilitățile de comunicare sunt peste alte firme de avocatură cu care am colaborat în trecut”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here