Suciu POPA: Partenerul de conducere Luminița Popa, inclusă în Powerlist-ul de Arbitraj The Legal 500 pentru 2023

Partenerul de conducere, Luminița Popa, a fost inclusă în Powerlist-ul de Arbitraj The Legal 500 (Legalease) pentru 2023, alături de practica din cadrul Suciu Popa de arbitraj. Luminița este un arbitrul acreditat și membru al Curții ICC Paris, precum și membru al numeroase asociații internaționale. Este un nume de partener fondator al Suciu Popa și co-șef al practicii de soluționare a disputelor, precum și fondatorul practicii de arbitraj internațional, cu zeci de cazuri de succes de arbitraj soluționate în fața unei multitudini de forumuri în cei peste 22 de ani de experiență.

The Legal 500 Private Practice Arbitration Powerlist – Regiunea CEE este un prim pas important în aducerea comunității de arbitraj CEE la o prezență mai mare atât la nivel regional, cât și global.

Despre echipa Suciu Popa

Suciu Popa este o firmă de avocați de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.