Suciu Popa obține o victorie semnificativă într-un litigiu complex de dreptul muncii pentru un lider din industria de retail al echipamentelor sportive

Recent, echipa Suciu Popa a obținut o soluție favorabilă în fața instanței de judecată pentru unul din liderii industriei de retail în echipamente sportive, într-un litigiu complex de dreptul muncii inițiat de către un fost angajat din top management.

Argumentele echipei au demonstrat că eficientizarea activității prin obținerea de randamente îmbunătățite, cu o economisire corespunzătoare a resurselor umane și financiare implicate în diverse procese operaționale, constituie un motiv valid pentru desființarea de post. Soluția obținută recent confirmă faptul că angajatorul are dreptul să își modeleze organigrama în funcție de contextul economic, tehnologic și organizațional în care operează la un moment dat.

De asemenea, măsura reorganizării prin înființarea unui post cu sarcini complexe, care poate include sau nu atribuțiile aferente posturilor desființate, reprezintă o cauză reală și serioasă care poate sta la baza desființării locului de muncă.

Această decizie nu doar că validează strategia juridică a echipei Suciu Popa formată din: Daciana Popa, Dan Ciobanu și Oana Rusu, dar subliniază importanța unui management eficient al resurselor în cadrul unei organizații.

Despre Suciu, Popa & Asociații

Suciu Popa este o firmă de avocați de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.