Suciu Popa obține o nouă victorie într-un litigiu privind concesiunea bunurilor proprietate publica pentru un jucător important din piața mineritului si resurselor naturale

Suciu Popa a reprezentat cu succes Iris-Aly Explorer, un important operator economic care activează în domeniul extracției argilei caolinoase, într-un dosar având ca obiect atribuirea, prin intermediul mecanismelor de achizitie publica, a unui bun proprietate publică.
Prin solutia dispusa, instanta a respinns cererii de chemare în judecată a adversarului si declararea drept câștigătoare a ofertei clientului Suciu Popa. Litigiul a fost unul complex, cu o miză însemnată, atât din perspectiva obiectului acestuia și a problematicii specifice, cât și în considerarea valorii bunului proprietate publică și a probatoriului administrat.
În egală măsură, dificultatea disputei a constat în dezbaterea elementelor privind regimul bunurilor proprietate publică, precum și în specificitatea raporturilor administrative reieșind din cerințele de atribuire prezentate în caietul de sarcini.
Echipa dedicată acestui litigiu a fost formată din avocați din departamentele de Natural Resources și Litigii ale Suciu Popa, fiind compusa din Radu Chiran, Partner și Andrei Nicolae, Associate, cu sprijinul Cleopatrei Leahu si Dan Ciobanu, Partners si membri ai echipei de consultanta in domeniul Natural Resources al Suciu Popa.
Suciu Popa este una dintre cele mai importante firme de avocati din Romania, ce oferă servicii juridice integrate in toate ariile dreptului afacerilor, incluzând litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputatia solidă a avocatilor și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here