SUCIU POPA listată din nou în poziții de top de către Chambers Europe 2021.

Publicația Chambers & Partners subliniază performanțele firmei de avocați în domenii cheie precum Energie și Resurse Naturale, Fuziuni și Achizitii/Drept Corporativ, Litigii și Arbitraj, dar și Proiecte.

Recent publicatul ghid pentru Europa realizat de cunoscuta publicație Chambers&Partners plasează firma Suciu Popa în poziții cheie ale ghidului, mai multi parteneri și avocați din cadrul firmei fiind recunoscuți pentru abilitățile și rezultatele obținute pentru clienții firmei îînlegătură cu proiecte desfășurate în arii de practică în care Suciu Popa deține o expertiză notabilă.

În domeniul disputelor, ghidul confirma recunoașterea dobândită de Sucu Popa pe piața serviciilor avocațiale în dosare complexe de litigii și arbitraj, subliniind vizibilitatea echipei  și multitudinea dosarelor gestionate în sectorul infrastructurii si constructiilor dar si al energiei si resurselor naturale. De asemenea, ghidul notează implicarea constantă a echipei de litigii și arbitraj îb dosare de contencios administrativ și fiscal, răspundere contractuală, precum și recuperări de creanțe, dar și expertiză notabilă în reprezentarea clienților corporativi în proceduri arbitrale internaționale ICC si UNCITRAL.

Ghidul notează aprecierea clienților pentru poziția centrală a departamentului de Litigii si Arbitraj în cadrul firmei, Suciu Popa fiind considerată de unul dintre clienții consultați “un excelent ‘one stop shop’ cu o multitudine de specializări, care în același timp nu pierde din vedere aspecte esențiale ale proiectelor noastre”.

Un alt client citat subliniază capabilitatile echipei de avocați în abordarea aspectelor reglementatw de noutate, notând faptul că: Avocații Suciu Popa au o mare abilitate de a clarifica aspectele juridice neclare și sunt foarte competenți.

Ediția pentru Europa a Chambers&Partners notează că Luminița Popa, Managing Partner si coordonatorul practicii de dispute al Suciu Popa este apreciată de clienți pentru capacitatea de a gestiona atât dosare litigioase, căt și proceduri arbitrale interne și internaționale, cu focus particular pe sectorul infrastructură si construcții, dar și energie și resurse naturale. Unul dintre clienții firmei o descrie pe Luminița Popa drept “un veritabil vârf de lance în soluționarea disputelor.”

Ghidul notează de asemenea prezența puternică a firmei în aria Proiectelor și Energiei și Resuselor Naturale, Suciu Popa fiind implicată în aspecte reglementate și tranzacționale, în proiecte de dezvoltare și exploatare a energiei regenerabile, dar și în reprezentarea clienților în ample proceduri de investigație, aspecte de licențiere și autorizare transfrontalieră și achiziții de active în domeniul utilităților.

În aria proiectelor de anvergură dar și pe segmentul proiectelor în energie și resurse naturale, ghidul punctează performanțele echipei conduse de Miruna Suciu, Managing Partner al Suciu Popa, notând că în aceste arii de practică expertiza firmei este extrem de extină, centrată pe implementare de structură si mecanisme contractuale, precum si pe aspecte ce țin de licențierea si permitting-ul proiectelor de mari dimensiuni. Suciu acordă asistentă în legătură cu aspecte de conformitate și reglementare în proiecte diverse, între care proiecte și tranzacții în domeniul explorării și exploatării resurselor naturale, dar și în numeroase proiecte de achiziții publice. Miruna Suciu este descrisa de unul dintre clienti drept “un avocat extrem de dinamic si inteligent”.

Ediția pentru Europa a prestigiosului ghid remarcă de asemenea expertiza avocaților Suciu Popa în aria Fuziunilor & Achizitiilor și a Dreptului Corporativ, notând că Miruna Suciu, coordonatoarea acestei practici a firmei și Managing Partner este în mod deosebit apreciată de cliențu din sectorul energiei, Suciu oferind asistența în tranzactii de achiziție de active și acțiuni, negocieri de contracte și aspecte de guvernanță corporativă. “Abordarea empatica și agilitatea în înțelegerea aspectelor de business” a Mirunei Suciu este de asemenea subliniată de către alt client al firmei.

Ghidul notează și abilitățile partenerului Cleopatra Leahu în furnizarea de asistență juridicljuridicăienți poeminenți ai firmei în sectorul Oil&Gas în proiecte cu multiple aspecte reglementare, inclusiv în aria dreptului mediului, precum și a concesiunilor și acordurilor petroliere.

  1. Suciu Popa este una dintre cele mai importante societăți de avocatură din România, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor și disputelor administrative, comerciale si si arbitrajelor, fiind clasată în mod constant de către ghidurile locale și internaționale în topul firmelor de avocati din Romania.

Miruna Suciu – Managing Partner

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here