Suciu Popa își întărește echipa. Patru avocați din cadrul Suciu Popa au fost promovați, în timp ce un nou talent se alatură echipei

Patru avocati experimentati din cadrul Suciu Popa au fost promovati pe pozitii superioare, iar un experimentat avocat litigant recrutat de la o alta firma de top intregeste echipa.

Daciana Popa, un respectat avocat litigant cu o experienta impresionanta in litigii finalizate prin solutii favorabile si cu o vechime de peste 18 ani in profesie, a fost promovata in pozitia de Partner, primind, totodata, si atributii de coordonare la nivelul departamentului de Dispute Resolution al Suciu Popa care in prezent numara peste 12 avocati. Daciana este specializata in litigii cu componenta civila si de dreptul muncii, pledand pentru companii internationale si locale de top din diverse sectoare de activitate, fiind, in mod special, orientata spre dezvoltarea si implementarea unor strategii diverse menite sa protejeze interesele clientilor in proiecte implicand aspecte referitoare la planuri de concedieri colective, litigii colective de munca, restructurari de business inclusiv reglementari ce tin de protectia salariatilor in cadrul transferurilor de intreprindere etc.

In acelasi timp, Siranus Hahamian si Radu Chiran, Senior Associate in cadrul firmei au fost promovati in pozitia de Managing Associate, iar Vlad Lupascu a fost promovat in pozitia de Senior Associate.

Cu peste 9 ani de experienta in domeniu, Siranus face parte din echipa de consultanta a Suciu Popa, gestionand mandate complexe in domenii precum Banking & Finance si Piete de capital, avand deopotriva, o experienta semnificativa si in proiecte de Drept Imobiliar, Infrastructura & Constructii.

Radu este un talentat avocat litigant cu o experienta de aproape 7 ani in profesie, ale carui calitati, acumulate in dispute complexe din diverse domenii, incluzand litigii comerciale, litigii intre actionari, litigii administrative si fiscale, constituie o componenta valoroasa a echipei din care face parte.

Vlad este de asemenea un un avocat talentat care a fost implicat constant in ultimii ani intr-o gama variata de dosare de concurenta si investigatii, inclusiv cu componenta de legislatie europeana, gestionate cu succes de catre firma, precum si intr-o varietate de proiecte de TMT si protectia datelor cu caracter personal.

Incepand cu aceeasi data, Eugen Tudose s-a alaturat echipei de Dispute Resolution a Suciu Popa in calitate de Managing Associate, dupa ce anterior a colaborat cu o alta societate de top din piata avocaturii.

Cu o experienta de 9 ani, Eugen gestioneaza in special litigii administrative si comerciale, in sectoare precum energie, oil & gas, pharma, banking, retail, transporturi si TMT.

Recunoscuta drept un furnizor de servicii juridice de top pe piata avocaturii din Romania, cu o experienta solida si o reputatie confirmate, Suciu Popa ofera clientilor sai solutii clare, eficiente din punct de vedere al costurilor si indraznete la nivel de strategie, propunandu-si sa devina astfel firma aleasa in legatura cu orice aspecte legale reprezentand o provocare, cele mai complexe tranzactii si cele mai critice dispute. Serviciile juridice oferite de Suciu Popa sunt recomandate constant de catre clienti si au fost cu regularitate recunoscute de catre ghidurile internationale de prestigiu, precum Legal 500, IFLR1000, GAR100, Chambers & Partners si Benchmark Litigation.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here