Suciu Popa – in clasamentele Legal 500 EMEA 2016

Suciu Popa este singura firma de avocatura din Romania inclusa in clasamentele Legal 500 EMEA, la numai 3 luni de la infiintare. Firma este recomandata in 4 dintre cele 10 arii cercetate de editia 2016 a Legal 500 EMEA, lansata de directorul international: Dispute resolution (Band 2), PPP and procurement (Band 2), Energy and natural resources (Band 3), Commercial, corporate and M&A (Band 3), alaturi de 5 avocati Suciu Popa: Miruna Suciu, Cleopatra Leahu (Commercial, corporate and M&A), Luminita Popa, Madalina Berechet (Dispute resolution), Miruna Suciu, Luminita Popa (Energy and natural resources), Luminiţa Popa, Madalina Berechet, Roxana Fercala (PPP and procurement).

Legal 500 este unul dintre cele mai prestigioase directoare juridice recunoscute la nivel international, care alcatuieste anual clasamente ale firmelor de avocatura din intreaga lume. Acestea se bazeaza pe o cercetare riguroasa, care include interviuri cu clientii, reprezentantii firmelor de avocatura si competitorii acestora.

Suciu Popa este firma de avocatura full-service fondata de Miruna Suciu si Luminita Popa, avand in prezent 6 parteneri si 20 de avocati cu experienta semnificativa in asistarea si reprezentarea clientilor in proiecte de anvergura in ultimii 15 ani.