Suciu Popa, implicata activ in sustinerea durabilitatii prin cresterea energiei regenerabile

Echipa Suciu Popa a efectuat încă un pas important în contextul susținerii durabilității prin creșterea energiei regenerabile.

Cu precizie și expertiză, echipa desăvârșită, coordonată de Miruna Suciu, Noemi Miruna Șiman și Andreea Eleonora Lucaci, în strânsă colaborare cu avocații specializați din departamentele de energie și regenerabile, imobiliare și Corporate/M&A, a asistat o altă tranzacție semnificativă în sectorul energiei regenerabile din România. Proiectul are o capacitate proiectată de 300 MW. Această acțiune întăreste reputația celor de la Suciu Popa, de lideri în domeniu.

„Exprimăm recunoștința noastră sinceră către Econergy Internațional Ltd, partenerul nostru de încredere în această afacere transformatoare. Colaborarea lor a fost esențială în atingerea acestei etape, subliniind dedicarea noastră comună față de excelență. Pe măsură ce navigăm în complexitatea industriei regenerabile, angajamentul nostru rămâne hotărât să contribuim la un viitor mai curat și mai ecologic și să ne consolidăm poziția de furnizor de prim rang de servicii juridice în sectorul energiei regenerabile.

 Alăturați-vă nouă pentru a sărbători această realizare, în timp ce continuăm să promovăm progresul și inovarea în peisajul energiei regenerabile. Împreună, pregătim calea pentru un mâine mai durabil.”

Suciu Popa este o firmă de avocati de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.