Suciu Popa, despre Energia succesului

Firma de avocatură Suciu Popa își continuă parcursul spre încheierea ofertelor în Jocul Energiei Regeneralile.

O altă realizare majoră este adăugată în portofoliul firmei de avocatură. Echipa Suciu Popa a reprezentat cu succes Econergy Internațional Ltd, parte a Econergy Renewable Energy Ltd., într-o nouă achiziție a unui proiect RTB cu o capacitate totală proiectată de 35 MW, arătând angajamentul clientului față de durabilitate și producție de energie curată.

Condusă de Miruna Suciu – Managing Parter și Dan Ciobanu – Partner, alături de Noemi Miruna Șiman – Managing Associate și Andreea Simona Ceaușu – Senior Associate, echipa a navigat în complexitățile acestei achiziții cu precizie și expertiză.

„Exprimăm felicitările noastre clientului și mulțumim pentru că ne-a ales că partener de încredere pe parcursul acestei călătorii transformatoare. Îndrumarea și colaborarea lor au fost de neprețuit, permițându-ne să oferim o execuție fără întreruperi. Suntem foarte mândri să ne consolidăm angajamentul față de excelență și să ne consolidăm poziția de lider de încredere în furnizarea de servicii juridice de top în industria energiei regenerabile.” a afirmat întreaga echipă implicată.

Suciu Popa este o firmă de avocati de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.