Suciu Popa clasată a cincea oară consecutiv în elita firmelor de arbitraj international publicata de GAR 100

Cea mai recentă ediţie a GAR 100 publicata de prestigioasa publicatie Global Arbitration Review pozitioneaza Suciu Popa printre firmele de arbitraj international cu practice de top la nivel international, aceasta fiind a cincea recunoastere consecutivă a firmei in elita arbitrajului Mondial, practice in fiecare an de la fondarea firmei în 2016.

GAR remarca portofoliul bogat şi divers de mandate al practicii de arbitraj internaţional al Suciu Popa şi evidentiaza cele mai recente succese ale firmei în proceduri arbitrale implicând pretenţii de sute de milioane de EUR în domenii precum construcţii, infrastructura şi energie.

Luminiţa Popa, Managing Partner, este descrisa drept un „lider implicat cu abilități extraordinare de persuasiune”. Ea a comentat: „Faptul că GAR 100 clasează Suciu Popa pentru al cincilea an consecutiv in elita arbitrajului internaţional ne face foarte mândri. Este o recunoaştere a punctelor forte ale practicii noastre de arbitraj internaţional si, in general, a acoperirii transfrontaliere a serviciilor noastre in dispute cu mize importante”. Luminiţa Popa a fost recent redesemnata Membru al Curţii Internaţionale de Arbitraj a Camerei Internaţionale de Comerţ de la Paris pentru următorii 3 ani.

GAR este principala sursă mondială de informații și clasamente în domeniul arbitrajului comercial iar GAR 100 este ghidul mondial al firmelor specializate în arbitraj al carei analize calitativă asigura ca doar firmele de elită apar în acest clasament.

Suciu Popa este o firmă de avocatură de top, care acoperă întreg spectrul de servicii juridice în practici cheie precum litigii și arbitraj, fuziuni și achiziții, energie și resurse naturale, finanțe și bănci, dreptul muncii, TMT, concurenta, cu un palmares confirmat de toate directoarele juridice internaționale precum Chambers & Partners, Legal 500 EMEA, IFLR 1000, Who’s Who Legal si Benchamark Litigation dar și de comunitatea de afaceri internă și internațională. În 2021, firma a primit multiple recunoaşteri ale capabilităţilor sale în domeniul soluționării disputelor, printre care premiulImpact Case Winner în cadrul Benchmark Litigation Awards 2021 pentru reprezentarea de excepţie a Enel Investment Holding într-un arbitraj complex implicând pretenţii depăşind 130 milioane EUR, iar Luminiţa Popa a primit distincţia Lawyer of the Year (Romania). De asemenea, Suciu Popa a primit The Times’ Legal Innovation Award for Arbitration în cadrul The Romanian Legal Awards Gala în iunie 2021.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here