Suciu Popa a susținut cu succes respingerea cererii de intrare în faliment formulată împotriva unuia dintre principalii producători de vinuri din România

Suciu Popa a sustinut cu succes respingerea cererii de intrare in faliment formulata impotriva unuia dintre principalii producatori de vinuri din Romania.

In cadrul procedurii, Daciana Popa, Partner si Radu Chiran, Managing Associate au demonstrat nelegalitatea si netemeinicia cererii de intrare in faliment, atat din perspectiva procedurala, cat si din perspectiva conditiilor substantiale prevazute de lege. Argumentele invocate de Suciu Popa au fost retinute atat de instanta de fond, cat si de instanta investita cu solutionarea recursului, solutia definitiva pronuntata permitand astfel continuarea planului de reorganizare si a activitatii debitoarei.

Solutia obtinuta de Suciu Popa este cu atat mai importanta cu cat priveste continuarea activitatii unei societati cu capital 100% romanesc, avand peste 50 de ani de activitate in domeniul productiei de vinuri locala.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here