Suciu Popa a reprezentat cu succes ECONERGY INTERNATIONAL LTD în achiziția unui proiect important

Încă un rezultat remarcabil a fost adăugat în portofoliul firmei de avocatură Suciu Popa, și anume, reprezentarea cu success a companiei Econergy Internațional Ltd. în achiziția unui nou proiect de regenerabile în România, cu o capacitate totală de 80 MW.

Echipa responsabilă de acest proiect important a fost condusă de către Miruna Suciu, Managing Partner Suciu Popa și Noemi Miruna Șiman, Managing Associate Lawyer Suciu Popa, cu implicarea valoroasă a asociaților de conducere cu experiență și a asociaților seniori din departamentele Energie & Regenerabile, Real Estate și Corporate/M&A ale companiei: Andreea Eleonora Lucaci, Victor Radu și Dan Oltean.

Rezultatul obținut confirmă angajamentul față de excelență, consolidând încrederea acordată de către jucătorii importanți din industria energiei regenerabile.


Suciu Popa este o firmă de avocati de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.