Suciu Popa a fost inclusă pentru a patra oară consecutiv printre firmele cu cele mai bune practici de arbitraj din lume

Cea de-a 13-a ediție a prestigiosului ghid GAR 100, publicat de Global Arbitration Review în urmă cu puțin timp, a inclus Suciu Popa pentru al patrulea an consecutiv în rândul celor mai importante firme de avocatură implicate în arbitraj internațional.

GAR a evidențiat palmaresul impresionant al Suciu Popa în cei patru ani de la înființarea sa, cu un accent deosebit pe cel mai recent succes de referinţă obţinut în proporţie de 100% pentru compania italiană Enel din domeniul energiei, care a lăudat profesionalismul și capacitatea echipei de a oferi „servicii de arbitraj internațional de primă clasă combinate cu cea mai bună înțelegere a legilor și practicilor locale”, ca fiind un „mix de capacități […] de neegalat pe piața românească”.

Recunoscută ca un „lider implicat cu abilități excelente de a pleda”, capabilă să ofere soluții inovative „de anvergură și, în final, 100% câştigătoare”, Luminiţa Popa a remarcat: „Această a patra clasare consecutivă în GAR 100 ne onorează. Criteriile utilizate de GAR pentru a “aproba” o firmă de avocatură în domeniul arbitrajului internaţional se bazează pe standarde înalte cât priveşte reputaţia, numărul de mandate încredinţate de clienţi şi experienţă, iar noi am bifat toate aceste cerinţe în fiecare an, rămânând fideli caracteristicilor specifice practicii noastre de solutionare a disputelor: cu adevărat internaţională şi dedicată mandatelor complexe şi sofisticate”. Luminiţa Popa este de asemenea Membru al Curţii Internaţionale de Arbitraj a Camerei Internaţionale de Comerţ de la Paris.

GAR este principala sursă mondială de informații și clasamente în domeniul arbitrajului comercial, oferind o imagine completă a celor mai bune practici de arbitraj internațional din întreaga lume. Clasamentul GAR 100 îndrumă cititorii către avocaţi de încredere, pe baza unei analize calitative ample a practicilor de arbitraj. Firmele sunt analizate și evaluate cu strictețe pentru a garanta că doar cele de elită apar în acest clasament.

Suciu Popa este o firmă de avocatură românească de top, care acoperă întreg spectrul legal în practici cheie precum litigii și arbitraj internațional, fuziuni și achiziții, energie și resurse naturale, finanțe și bănci, dreptul muncii, compensații și beneficii, cu un palmares confirmat de toate directoarele juridice internaționale precum Chambers & Partners, Legal 500 EMEA, IFLR 1000, Who’s Who Legal și de comunitatea de afaceri internă și internațională. În 2019, firma a primit multiple recunoaşteri ale capabilităţilor sale în domeniul soluționării disputelor, fiindu-i acordat premiul Dispute Resolution Firm of the Year (Romania) în cadrul Benchmark Litigation Awards la Londra, unde Luminiţa Popa a fost de asemenea premiată cu distincţia Lawyer of the Year (Romania). De asemenea, Suciu Popa a primit The Times’ Legal Innovation Award for Arbitration în cadrul The Romanian Legal Awards Gala la finalul anului 2019.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here