Suciu Popa a asistat grupul Eximprod Grup într-un salt strategic către sustenabilitate

Suciu Popa este încântată să anunțe că a asistat grupul Eximprod Grup în saltul strategic către sustenabilitate prin asigurarea unui spațiu de 1300 mp în complexul Equilibrium dezvoltat de Skanska.


„Felicitări călduroase lui Dragoș Vasile și întregii echipe Eximprod pentru angajamentul lor neclintit față de sustenabilitate și eficiență energetică în operațiunile lor de zi cu zi.”, a declarat casa de avocatură Suciu Popa.


Echipa Suciu Popa, coordonată de Dan Ciobanu și Noemi Miruna Siman, a asistat Eximprod pe parcursul negocierilor complexe de peste 3 luni și în asigurarea garanțiilor necesare, totul în strânsă colaborare cu avocați specializați din departamentele de real estate și corporate/M&A.

Despre Suciu, Popa & Asociații

Suciu Popa este o firmă de avocați de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.