Suciu Popa a asistat cu succes Meta Estate Trust în investiția făcută într-o clădire de 21 de apartamente în zona Cotroceni

Casa de avocatură Suciu Popa este încântată să anunțe că a asistat cu succes Meta Estate Trust în finalizarea investiției într-un nou proiect imobiliar premium, care cuprinde o clădire de 21 de apartamente în zona Cotroceni, dezvoltat de APX IMMO PROPERTY.

Echipa de consultanță a fost condusă de Miruna Suciu – Managing Partner și i-a inclus pe Partenerul Mihai Caragui, Managing Associate Noemi Miruna Siman și Senior Associate Roxana Ioncu.

Această investiție strategică se aliniază cu direcția companiei de a forma parteneriate puternice cu dezvoltatori de încredere și cu angajamentul de a obține randamente durabile pentru investitori și de a oferi soluții imobiliare de calitate.

Alexandru Bonea, director general al Meta Estate Trust a declarat: „Colaborarea cu Suciu Popa a fost o încântare. Măiestria lor juridică și abordarea practică ne-au impresionat.”

Suntem cu adevărat recunoscători clientului pentru că ne-a ales pentru acest proiect remarcabil, precum și pentru colaborarea strânsă în realizarea obiectivelor propuse pentru această investiție.

Material susținut de Casa de Avocatură Suciu Popa

Despre Suciu, Popa & Asociații

Suciu Popa este o firmă de avocați de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.