Suciu Popa a asistat cu succes Meta Estate Trust în achiziția Poiana SPV 6814

Meta Estate Trust, holding din sectorul imobiliar listat la Bursă, a anunțat achiziționarea companiei Poiana SPV 6814. Tranzația a cărei valoare este de 1,25 milioane de euro a fost încheiată sub scopul de a consolida piața holdingului în Poiana Brașov, zonă de interes major pentru investiții.

Suciu Popa este firma de avocatură care a asistat cu succes Meta Estate Trust în această achiziție anunțată oficial în data de 19 Martie 2024.

“Suntem încântați să vă anunțăm că am asistat cu succes Meta Estate Trust cu achiziția Poiana SPV 6814, o entitate care deține drepturi asupra anumitor active imobiliare în Poiana Brașov.l, județul Bradov, România. afirmă echipa Suciu Popa.

Echipa de consultanță a casei de avocatură Suciu Popa a fost condusă de Miruna Suciu, Managing Partner și avocați seniori ai firmei Noemi Miruna Siman și Roxana Ioncu.

“Această tranzacție este o dovadă a devotamentului nostru neclintit față de satisfacția clienților și cumen strategic. Prin colaborare diligentă și diligență neclintită, am obținut un succes suprem în îmbunătățirea poziției Meta Estate în Poiana Brașov, un centru cheie de interes investițional. Succesul acestei tranzacții subliniază competența de neegalat Suciu Popa Popa în a naviga cu finețe și eficacitate în peisaje juridice complicate. Pe măsură ce continuăm să susținem interesele clienților noștri cu dăruire neclintită, rămânem fermi în angajamentul nostru față de excelență și servicii inovatoare. Mulțumiri clientului nostru Meta Estate Trust și echipei de management, inclusiv Alex Bonea Antoanela Virginia COMSA și alți profesioniști Meta!” conchide Miruna Suciu, Managing Partner.

Despre Suciu, Popa & Asociații

Suciu Popa este o firmă de avocați de top, ce oferă servicii juridice complete, cu performanțe notabile în toate ariile dreptului afacerilor, inclusiv litigii și arbitraje, drept imobiliar, administrativ și contencios, dezvoltarea de proiecte, energie și resurse naturale, fiind clasată în mod constant de toate directoarele locale și internaționale în topul furnizorilor de servicii juridice. Fiind angajată pe deplin să facă diferența pe piața avocațială din România, Suciu Popa se bazează pe experiența și reputația solidă a avocaților și a partenerilor săi, construite pe parcursul a peste 20 de ani de asistență a clienților multinaționali, investitorilor strategici și fondurilor de investiții, autorităților publice și instituțiilor financiare internaționale, în unele dintre cele mai complexe tranzacții transfrontaliere, proiecte de investiții și litigii.