Succes NNDKP pentru asocierea Hochtief – Von Roll BHU

Nestor Nestor Diculescu Kingston Petersen a reprezentat cu succes asocierea Hochtief – Von Roll BHU in cazul unui contract care are ca obiect construirea Statiei de Epurare a Apelor Uzate Alba-Iulia. Avocatii NNDKP au obtinut in fata Curtii de Apel Alba respingerea plangerii formulate de asocierea Passavant – Roediger GmbH impotriva unei decizii a Consiliului National de Solutionare a Contestatiilor.

Echipa NNDKP care a reprezentat asocierea Hochtief – Von Roll BHU a fost coordonata de Adina Chilim-Dumitriu (foto) pe achizitii publice si de Radu Damaschin (foto), pe partea litigioasa.

Contractul, care are ca obiect construirea Statiei de Epurare a Apelor Uzate Alba-Iulia impreuna cu conducta de descarcare a afluentului, are o durata totala de executare de 36 de luni si face parte dintr-un proiect mai amplu, respectiv extinderea si reabilitarea infrastructurii de apa si apa uzata in judetul Alba. Proiectul beneficiaza de o finantare europeana in proportie de 78,41% prin programul Operational Sectorial de Mediu.