Submission The Times / Legal Innovation, primul parteneriat Londra – Bucuresti pentru avocatura de business din Romania

Prima Licenta Exclusiva The Times acordata vreodata Romaniei isi gaseste declinare in print si intr-o Gala de premiere cu adevarat exclusivista a liderilor din avocatura romaneasca. Legal Innovation, in format revista premium – glossy, de 150 pagini (dublu fata de editia de anul trecut), va fi lansata chiar la Galei de la Clubul Diplomatic. Diferenta majora fata de anul trecut, consolideaza rolul de lider al Lion House pe piata media juridica din Romania si ofera partenerilor nostri o viziune pe termen lung (licenta exclusiva pe 5 ani), cu perspective de a face din publicatia Legal Innovation, site-ul LegalMarketing.ro, Gala de Premiere, repere de Profesionalism si Excelenta in Avocatura romaneasca: prezenta a 3 reprezentanti ai publicatiei The Times / Legal Innovation de la Londra, printre care Publisher-ul intregului grup de presa si redactorul-Sef al suplimentului londonez. Acesti doi membri ai board-ului The Times vor face parte si din juriul ce va acorda premiile avocaturii din Romania. Pentru a va familiariza cu ei, cei doi vor semna in zilele urmatoare editoriale in care vor expune parteneriatul cu Lion House, unic in istoria presei romanesti. Spre deosebire de anul trecut, nu mai vorbim de dreptul limitat de preluare de continut, ci de Licenta Exclusiva. Asta inseamna ca:

juriul va avea in componenta lideri ai publicatiei Legal Innovation de la Londra;

acestia se vor afla la Bucuresti la Gala de premiere, pentru a-si expune si motiva alegerile care dau 40% din nota finala a proiectelor intrate in concurs. Restul de 60% vine din completarea submission-ului pe care va invitam sa il regasiti in acest newsletter si pe site-ul www.legalmarketing.ro incepand din acest moment si din notele acordate de ceilalti jucatori de pe piata avocaturii.

– trofeele, a caror valoare si notorietate cresc exponential, vor avea gravate sigla The Times, alaturi de numele firmei castigatoare din Romania

– vom acorda 17 premii, 14 pe arii de practica si 3 premii speciale: Personalitatea Juridica a Anului in Romania, Firma de Avocatura a Anului in Romania si un premiu-surpriza.

– Gala de la Cubul Diplomatic va fi o reuniune exclusiva a liderilor din avocatura romaneasca si membri ai board-ului The Times de la Londra, pentru a gasi si dezvolta impreuna solutii de dezvoltare a parteneriatului cu Lion House pe urmatorii 5 ani.

– intreaga Gala va fi brand-uita cu sigla The Times,  sub egida careia se va derula evenimentul.

– datorita acestei alaturari cu brand-ul de prestigiu The Times (cea mai importanta publicatie din Marea Britanie, cu tiraj de 6 ori peste Financial Times si de 10 ori peste The Economist, beneficiem deja de o lista impresionanta de 11 companii romanesti, lideri incontestabili in business, dornice sa isi alature numele in calitate de Parteneri / Sponsori ai evenimentului. Liderii acestora vor fi prezenti la Gala si vor intra in contact cu avocatii, stabilind astfel legaturi de business directe.

– revista Legal Innovation va fi tiparita de conditii grafice premium: coperta culoare speciala, litere volumetrice, 150 pagini glossy, format atipic si unic in Romania, 40% reclama in interior, urmare a interesului companiilor romanesti pentru acest proiect.

– cel mai fin Prosecco italian si cea mai buna voce a jazz-ului romanesc vor completa o seara memorabila, in Decembrie la Clubul Diplomatic.

– invitatiile vor fi nominale si transmise doar catre partenerii Lion House.