Stratulat Albulescu si Asociatii si-au anuntat retragerea din alianta TSAA

Stratulat Albulescu si Asociatii isi continua activitatea inceputa acum 4 ani sub brandul propriu, dupa retragerea din alianta TSAA incepAnd cu 1 ianuarie 2016.   

Silviu Stratulat si Andrei Albulescu, alaturi de avocati parteneri cu un istoric de exceptie in consultanta juridica la cel mai inalt nivel, conduc o echipa de 20 de profesionisti, ce ofera asistenta juridica intr-o larga gama de arii de practica, atAt din domeniul consultantei de business dar si din domeniul solutionarii litigiilor.

Consideram ca aceasta decizie este un important pas inainte. Stratulat Albulescu Attorneys at Law are un foarte puternic caracter international, sustinut atat de o stransa colaborare cu firme de avocatura de talie mondiala cat si de de apartenenta sa la importante retele mondiale de firme de avocatura, a adaugat domnul Avocat Stratulat.

Astfel, Stratulat Albulescu Attorneys at Law detine o capacitate deosebita de a oferi asistenta juridica clientilor nationali si internationali in tranzactii majore locale si transfrontaliere.

ecaterina.virgolici@lhm.ro