Stratulat Albulescu a asistat start-up-ul Beez în cadrul unei runde de finanţare de 1,2 mil. euro

Stratulat Albulescu a asistat start-up-ul Beez în cadrul unei runde de finantare de tip seed de 1,2 milioane de euro, runda de finanţare fiind condusă de GapMinder Venture Partners – fond de investiţii de capital de risc, care vizează start-up-uri software inovatoare şi de servicii IT din România şi Europa Centrală şi de Est), cu participarea Roca X, un fond de investitii in tehnologie si a altor doi investitori privati.

Beez vor folosi cele 1,2 milioane de euro pentru trecerea în etapa următoare a start-up-ului: majorarea bugetului de marketing, dezvoltarea produsului, creşterea numărului de tranzacţii si diversificarea canalelor de vânzare prin adăugarea operaţiunilor în offline.

Start-up-ul românesc în cadrul căruia s-a dezvoltat platforma ”Beez” a fost fondat în anul 2018 la Alba Iulia şi operează atât pe piaţa din România, cât şi pe cea din Marea Britanie.

Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Managing Partner Silviu Stratulat şi Managing Associate Cristina Man, cu sprijinul Roxanei Ioncu – Associate, toţi trei aparţinând grupului dedicat de Tech M&A.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here