Stratulat Albulescu a asistat Glory cu privire la investiţia în Acrelec Group SAS

Stratulat Albulescu a acordat asistenţa juridică, în calitate de co-consultant pe probleme de drept românesc, companiei Glory Global Solutions Ltd, o filială deţinută în întregime de Glory Ltd, cu privire la investiţia sa în  compania franceză Acrelec Group SAS, lider în soluţii tehnologice adresate restaurantelor cu servire rapidă şi industriei de retail.

Glory oferă tehnologii de automatizare a numerarului şi servicii de inginerie a proceselor adresate industriilor financiare, retail, cash center şi jocuri de noroc în peste 100 de ţări. Compania are peste 10.000 de angajaţi şi mai multe centre R&D şi de producţie.

Acrelec, unul dintre pricipalii furnizori de servicii de transformare digitală din lume, este prezentă şi în România, prin firma Acrelec Software şi oferă soluţii integrate care includ kiosk-uri, display-uri digitale, tablete cu sistem de servire, mese de gaming, drive-thru şi tehnologie mobilă.

În cadrul tranzacţiei, firma de avocatură engleză Fieldfisher a fost principalul consilier juridic al companiei Glory, în timp ce Stratulat Albulescu a asistat compania cu privire la aspectele de drept românesc. Echipa Stratulat Albulescu a fost coordonată de Managing Partner Silviu Stratulat şi Managing Associate Cristina Man.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here